2777
2789
کجا آزمایش اسپرم میگیرن هرآزمایشگاهی میگیره

مراکز ناباروری آزمایس بدین بهتره دقیق بررسی میشه اول برید متخصص ارولوژی تابنویسه واسشون

پسری دارم که ماهه  مطمئنم یه روزی آقاوکیل میشی و من بهت افتخار میکنم،میخوام بدونی مهمترین عشق زندگی مادری  دوستت دارم مرد مادر

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سقطام بخاطر تشکیل نشدن قلب بود چون شوهرم مشکلی نداشت خودم تنبلی داشتم دکتر گفت تخمکت ضعیفه دوماه دار ...

عزیرم چه دارویی مصرف کردین

پسری دارم که ماهه  مطمئنم یه روزی آقاوکیل میشی و من بهت افتخار میکنم،میخوام بدونی مهمترین عشق زندگی مادری  دوستت دارم مرد مادر
سقطام بخاطر تشکیل نشدن قلب بود چون شوهرم مشکلی نداشت خودم تنبلی داشتم دکتر گفت تخمکت ضعیفه دوماه دار ...

من شوهرم آزمایشی چیزی نداده.خودمم بعد سقط هایی ک داشتم تنبلی تخمدان پیدا کردم.اون آمپول رو ک گفتی تا 9 ماه زدی

من شوهرم آزمایشی چیزی نداده.خودمم بعد سقط هایی ک داشتم تنبلی تخمدان پیدا کردم.اون آمپول رو ک گفتی تا ...

تا دوهفته بعد از زایمان...باید ازمایش ایمنی انعقادی بدی شوهرتم ازمایش اسپرم

روزایی که الان توش دارم زندگی میکنم ، یه روزی آرزوم بودن...... یه روزی اسم کاربریم رو گذاشتم منتظر نینی تا یادم نره چقدر منتظرش هستم ....خدا لطف کرد و ۲۲شهریور ۱۴۰۰منو مادر کرد فرشته خوشگل من بدنیا اومد ...قبلا سه تا سقط داشتم و تنبلی تخمدان اگر سوالی در این مورد دارین خوشحال میشم کمکتون کنم دختر عزیزم برای تو می‌نویسم که بدونی چقدر خاطرت برای من عزیزه،که بدونی دنیا بدون تو چقدر کوچیک و بی فایدس...برای داشتن تو چه روزهایی که گریه کردم و تو غم نداشتن تو سوختم .ازخدا ممنونم که تو رو بهم داده جان مادر❤️ همیشه بخند و خوش باش عزیزکم دخترم و همسرم😍یه چیزی مثل خون تو رگهامین.....همونقدر حیاتی....همونقدر مهم❤️
عزیرم چه دارویی مصرف کردین

قبل بارداری یا بعدش

روزایی که الان توش دارم زندگی میکنم ، یه روزی آرزوم بودن...... یه روزی اسم کاربریم رو گذاشتم منتظر نینی تا یادم نره چقدر منتظرش هستم ....خدا لطف کرد و ۲۲شهریور ۱۴۰۰منو مادر کرد فرشته خوشگل من بدنیا اومد ...قبلا سه تا سقط داشتم و تنبلی تخمدان اگر سوالی در این مورد دارین خوشحال میشم کمکتون کنم دختر عزیزم برای تو می‌نویسم که بدونی چقدر خاطرت برای من عزیزه،که بدونی دنیا بدون تو چقدر کوچیک و بی فایدس...برای داشتن تو چه روزهایی که گریه کردم و تو غم نداشتن تو سوختم .ازخدا ممنونم که تو رو بهم داده جان مادر❤️ همیشه بخند و خوش باش عزیزکم دخترم و همسرم😍یه چیزی مثل خون تو رگهامین.....همونقدر حیاتی....همونقدر مهم❤️
دقیقا شوهرمنم واریکوسل داشت جراحی سد 

منو فرستادن تشکیل پرونده دادم واسهivfپزشکشون همسرم معاینه کرد نگفت واریکوسل داره گفتivfکن،بهش اعتمادنکردم رفتم متخصص دیگه تاجواب آزمایشو دید گفت این فقط جواب یه آدم واریکوسل داره معاینه کرد دیدیم بله درسته الان وضعیتش خیلی بهترشده بعد عمل

آزمایش دکترمیگفت لازم نیس تاسه تا سقط ما آزمایش نمیگیرم.قلب تشکیل نمیدادن

عزیزم کدوم شهری

منو فرستادن تشکیل پرونده دادم واسهivfپزشکشون همسرم معاینه کرد نگفت واریکوسل داره گفتivfکن،بهش اعتماد ...

میگم دکترا واسشون مهم نیست اخرم میگن میکرو‌دنبال پولن.به منم بعد عمل شوهرم گفت ممکنه خوب نشه برو ای وی اف اما من ازاون سال تاالان که سه سال گذشت سه بارحامله شذم طبیعی

تا دوهفته بعد از زایمان...باید ازمایش ایمنی انعقادی بدی شوهرتم ازمایش اسپرم

تازه رفتم دکتر میگفت یکی دوماه قبل اقدام قرص آسپرین بخور چیزی نمیشه باردار شو.اما من هنوز ترس دارم.شوهرمم دیگه راضی نیس بچه بیارم فکرنکنم بیاد آزمایش بده

هردو ممنون اگر بگین

قبل بارداری خودم اووابوست و اینوفولیک وکیوتن شوهرم فرتیلسان ام

حین بارداری هرروز تا دوهفته بعد از زایمان امپول انوکسان 

تا ماه پنج شیاف پروژسترون و تا هفته ۳۴ اسپرین

میگم دکترا واسشون مهم نیست اخرم میگن میکرو‌دنبال پولن.به منم بعد عمل شوهرم گفت ممکنه خوب نشه برو ای ...

وای ننه  خداحفظشون کنه