سلام دوستان میشه بهم کمک کنین. من ۶ماهه با عشق بچگیم دوست شدم. ادم ولخرجیه گرچه برام شخصا کادو زیاد نگرفته اما یکی دوبار برام پول زد من اصلا روم نمیشه ازش چیزی بخوام. اینم میدونم واقعا براش مهمم داشته باشه کم نمیزاره. الان دوماه بیشتره ندیدمش بخاطر شرایطش دوهفته پیش بهم تعارف زد ک شماره کارت بده برات پول بزنم من گفتم مرسی گرچه کارتمم کنارم نبود. بعدش دیگه روم نشد بگم تا چند روز پیش ک بهش گفتم تو خونه پول واسه کلاسم میخواستم بحثم شده گفت شماره کارتت رو بده بزنم. البته حال روحیمم خراب بود دقیقا روز تولدش بود ک من یادم رفت تبریک بگم اما ازش کلی عذر خواهی کردم. دیگه از همون روز غیب شده. نمیفهمم دلیلش چیه فقط خیلی عصبی ام و ناراحت نگرانشم هستم. ☹️🥺😒بنظرتون کجاست!
خیلی کار ضایعیه ادم از پسر غریبه پول بگیره اونم صرفا چون فقط دوستته😐
یه عده ام هستن وقتی استارتر میگه شوهرم روزی دوبار سرمو میزاری لب باغچه گوش تا گوش میبره و هرروز کتکم میزنه و محدودم میکنه میگن اشکال نداره شوهرت دوست داره به حرف نی نی سایتیا گوش نکن زندگیتو خراب نکن برو بغلش کن بزار از دلش دربیاد😐 جالبه فک میکنن هرکی تشویق به پذیرش ظلم بکنه میگن عاقلو بالغو زندگی نگه داره تا یکی میگه فلانی از حقت دفاع کن میگن به حرف این بچه های کم سنو سالو مجرد گوش نکن .از نظر من اینا چندش ترین تفکراتو دارن اما فک میکنن خییلی عاقلن