2777
2789

سلام 

من و همسرم زگیل تناسلی نوع 16 داریم رفتیم پیش دکتر صفری نژاد ایشون گفتن باید جفتتون برید بیمارستان بیهوش بشین با میکروسکوپ بیام کل بدن+ حلق و دهان + مقعد و واژن رو ببینم و با کوتر بسوزونم هزینه هر نفر هم حدود 18 میلیون میشه 

کسی پیش ایشون کوتر کرده ؟

نظرتون در موردش چیه 

دارم از استرس میمیرم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ببین بی خیال از خودش مزخرفتر ندیدم

برو دکتر زنان اگه علایمی داری بسوزونه برات یا فریز کنه یه سر برو گوش و حلق و بینی گلوتو نگا کنه. شوهرتم بره یه ارولوژیست فریز کنه زگیلاشو. همین.

بدنتو تقویت کن و هر ۶ ماه پاپ اسمیر بده 

میشه اگه تجربه ای در مودش دارین بگین 

بله عزیزم منم داشتم البته زگیل نه ولی تستم مثبت بود. همسرمم نداشت. ولی انقد به حرف ایشون اهمیت نده برو یه دکتر زنان خوب. اصلاااا تو نت هم سرچ نکن یه دکتر زنان خوب برو هم معاینه کنه هم تست پاپ اسمیر بگیره. زگیلم اگه داری برات فریز کنن بهترین کار همینه. اگه رابطه دهانی داشتی حتما میش یه گوش و حلق و بینی برو گلو و دهنتو خوب بررسی کنه.‌ 

ببخشید یه سوال دارم زگیل فقط مربوط به رابطست یا کلا یه بیماری هست ک ممکنه کسی بگیره بخاطر همینچیزا م ...

ببین ۹۹ درصد از رابطه و تماس جنسی هس

بقیه ک میگن از راه لیزر و استخر و ایناس در حد تئوریه و اثبات نشده.و معمولا پزشکای ایران برای اینکه اون خونواده از هم پاشیده نشه میگن فلان

مثلا مورد داشتیم خانم حامله ای ک موقع زایمان از ابزار الوده گرفته.میگم ی درصد امکان داره از راهی غیر تماس جنسی بگیری ولی اصلی ترین راه اثبات شده تماس یا رابطه جنسی واژینال مقعدی و اورال هس.