2777
2789
نون خالی😟😟  گلوم درد میکنه دیدم هر چی بخورم بدتره پنیرم جونم نگرفت  نون خالی خوردم که ...

گلو درد خیلی بده😖

خدایا این جوونی آرزوی بچگیامون نبودا....  آرامش خودتو فدای بیشعوری دیگران نکن

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دو تا شیرینی خامه ای نوش جونت

آره

شام نخورده بودم صبحانه هم نخورده بود حسابی گشنم بود  

در حقیقت ما همه«بشر» بودیم ،تا اینکه«نژاد» ارتباطمان را برید،«مذهب» از یکدیگر جدایمان ساخت،«سیاست» بینمان دیوار کشید و« ثروت» از ما طبقه ساخت...! لطفا لایک نکنید
نوش جون😂 به جای منم بخور 

خوردم خوردم  

در حقیقت ما همه«بشر» بودیم ،تا اینکه«نژاد» ارتباطمان را برید،«مذهب» از یکدیگر جدایمان ساخت،«سیاست» بینمان دیوار کشید و« ثروت» از ما طبقه ساخت...! لطفا لایک نکنید
من هر چی میخورمممم اصلااا چاق نمیشم😑😑😐😐 ۵۵ کیلوام دوست دارم یکم تو پر بشم ولی دریغ از یه کیلو&n ...

😂 اصلا نخواه چاق بشی منم یه روزی دلم میخواست پر بشم . ۱۲ کیلو اضافه وزن اوردم . الان مجبورم کم کنم😑

کاربری دست ۲ نفر🌟

واقعا بااین دوتا سیرشدی؟

اره بابا

تازه یکیشو خوردم فقط  

کلا یه وعده غذا میخورم! ساعت ۳ که میرسم خونه همون موقع غذا میخورم،دیگه ن شام ن صبحانه نمیخورم

نوش جون . اره بعضی روزا پروتئین میذارم برای صبح . ولی امروز میل نداشتم گفتم نون نخورم دیگه

اگه رژیم اصولی و درست بگیری راحت کم میکنی و بر هم نمیگرده، من تجربش رو دارم یه سری با دکتر تغذیه رژیم گرفتم راحت کم کردم و بر هم نگشت ولی الان یه ساله خودم سرخود رژیمم مثلا یه روز شام نمیخورم یه روز نهار و از این کارا هم سخت وزن کم میکنم هم تا ول میکنم برمیگرده، از رو هم نمیرم

شیرینی خامه ای تازه بخصوص سرکار لامصب بدجور میچسبه

اره 

مخصوصا اگه از طرف مددجویی که بعد از چند جلسه مشاوره به زندگی عادی برگشته باشه  

اره بابا تازه یکیشو خوردم فقط     کلا یه وعده غذا میخورم! ساعت ۳ که میرسم خونه همون موقع ...

من چرا سیرنمیشم  پاشم صبحونه بخورم  شیرینی دلم خواست خداکنه داداشمم دلش بخواد پاشه بره بخره  

خدایا همسرمو برام نگه دار  ته همراه پیر بووشم پیری با ته قشنگه♥️♥️♥️♥️♥️
اگه رژیم اصولی و درست بگیری راحت کم میکنی و بر هم نمیگرده، من تجربش رو دارم یه سری با دکتر تغذیه رژی ...

طبق کالری شماری پیش میرم الان . در روز۱۰۰۰ تا ۱۲۰۰ میخوذم . متغیره

کاربری دست ۲ نفر🌟