2777
2789
من چرا سیرنمیشم   پاشم صبحونه بخورم   شیرینی دلم خواست خداکنه داداشمم دلش بخواد پاشه بره ...

عزیزم  

یکاری کن داداشتم هوس کنه  

در حقیقت ما همه«بشر» بودیم ،تا اینکه«نژاد» ارتباطمان را برید،«مذهب» از یکدیگر جدایمان ساخت،«سیاست» بینمان دیوار کشید و« ثروت» از ما طبقه ساخت...! لطفا لایک نکنید
چندکالری میخوری ک چاق بشی؟ وزنت چقدره؟  من ک مجازم روزی فقط ۱۰۰۰ تا ۱۲۰۰ بخورم ک وزن کم کنم .& ...

راسش کالری نمدونم

ولی قبلا هم یه ماه این رژیم رو داشتم ۵ کیلو اضافه شدم

حالت معمول صبونه خیلی دیر و کم میخوردم دیگه ناهارم دلم نمیکشید خیلی کم میخوردم تا شب موقع شام

ولی ایجوری صب زود اولش یه لیوان آب ولرم رو به داغ میخورم بعدش صبونه ساعت ۱۰ دوباره گرسنم میشه یه چیزی میخورم یا ساندویج یا شیر با بامیه یا خرما یا تو شیر سویق میریزم میخورم با شیره خرما

بعدش موقع ناهار حسابی میخورم روش توپک خرما و مغزیجات درست کردم یکی دوتا میخورم و یه پیاله ماست با یه قاشق یا دوتا قاشق پودر جوانه گندم قاطی میکنم میخورم

انصافا مزه ش خیلی بده ولی باید بخورم

بعدش عصری یه لیوان شیر با موز و خرما ومغز بادوم یه قاشق سویق و یه قاشق شیر خشک میریزم مخلوط کن میخورم  شبم شام میخورم روش خرما میخورم آخر شبم چند تا دونه سیب درختی اب پز میکنم میخورم 

فقط مثه خرس میخورم

خوش به حال شما که راحتین نمیخورین

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

الان ورد میخونم دلش بخواد    

در حقیقت ما همه«بشر» بودیم ،تا اینکه«نژاد» ارتباطمان را برید،«مذهب» از یکدیگر جدایمان ساخت،«سیاست» بینمان دیوار کشید و« ثروت» از ما طبقه ساخت...! لطفا لایک نکنید
طبق کالری شماری پیش میرم الان . در روز۱۰۰۰ تا ۱۲۰۰ میخوذم . متغیره

همون دیگه کالری شماری فقط به کالری توجه میکنه ولی رژیمی که دکتر میده به ارزش غذایی، من که سری پیش خیلی راضی بودم مخصوصا اینکه بااینکه یهو گذاشتم کنار اصلا برنگشتم، الان تنبلیم میاد دوباره برم دکتر و خودم رو محدود کنم 

راسش کالری نمدونم ولی قبلا هم یه ماه این رژیم رو داشتم ۵ کیلو اضافه شدم حالت معمول صبونه خیلی دیر ...

اتفاقا وضعیت تو بهتره ک هرچی میخوای میخوری😂 ما عذاب میکشیم و کم میخوریم . فکر کنم اوکی بشه وزنت فقط قندمصنوعی کم بخور چربی سالم مصرف کن . ورزش هم داشته باش که شکم نیاری . چاقی تقسیم بشه بین اعضای بدنت😁

کاربری دست ۲ نفر🌟

منم رژیم چاقی دارم  عزیزم میان وعده چیا میخوری شما؟

بیشترین چیزی که میخورم یه ترکیبی از شیر با چیزای دیگه یه بار با سویق و شیره قاطی میکنم یه بار با موز و خرما و مغز

شیر خشک میگیرم یه قاشق توش میریزم

با شیر و ارد برنج و نشاسته سریع فرنی درست میکنم

گه گاهی هم سیب زمینی اب پز دوپیازه درست میکنم هر وقت گشنم شد یه ساندویچ درست میکنم ازش میخورم دیروزم کرم کارامل با شیر درست کردم ایقد خوردم دل درد گرفتم راستی قرص مخمر آبجو من قبلا میگرفتم خوب بود

عزیزم چقدر کم کردی؟ تو چندماه؟

ماهی ۴ تا ۵ کیلو کم کردم بدون اذیت شدن، ۱۴ کیلو کم کردم ولی بعد یه مشکلی برام پیش اومد دیگه نتونستم خیلی رعایت کنم ثابت موندم دوباره هی خودم کم می خورم لاغر میشم دوباره می خورم چاق میشم دوباره لاغر دوباره چاق 😅 الان دوباره تو رژیمم تا عید لاغر شم