2777
2789
عنوان

دوستام🥲

170 بازدید | 12 پست

امروز با دوستام قرار داشتیم بریم بگردیم همه دختر بودیم دوستام بدون اینکه به من بگن رفته بودن سه چهار تا پسر هم با خودشون آورده بودن میدونن من از این کارا خوشم نمیاد خیلی ناراحت شدم همش سعی می‌کردم ازشون دور بشم چیکار کنم رابطم باهاشون کمتر بشه اگرم چیزی بگم میگن پایه نیستی بی جنبه ای من نامزد دارم متاهلم از این کارا متنفرم ولی اونا نمیفهمن

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

خیلی راحت بگو من دیگه نمیتونم باهاتون در ارتباط باشم

تلاش بیش از حد یک حکومت در راه مذهبی سازی جامعه به این دلیل است که آنها به خوبی میدانند جوامع مذهبی دارای آستانه تحمل بسیار بالاتری در برابر بی عدالتی  نسبت به جوامع عادی هستند زیرا معتقدند خدا در دنیایی دیگر انتقامشان را خواهد گرفت پس هیچ گاه برای احقاق حق خود تلاش نمیکنند 

خودتو سرگرم زندگی متاهلیت کن البته داشتن دوست خیلی خوبه منتها به قاعدش نه اینکارا رو کنن هرجا گفتن بگو با نامزدم فلان کم کم فاصله میگیری میگن فلانی نمیاد ول کنین 

بی نیازم از هر نگاهی جزخدا  ... 😊تنها تکیه گاه زندگیم خداست 💝که اگه روش رو ازم برگردونه با مخ خوردم زمین   تمام امیدم اینه که روزای سختم رو میبینه ،صدا زدنامو ،کمک خواستنامو میشنوه ،شکر کردنامو ،تلاشامو  و...خلاصه حواسش شش دونگ جمعمه 💪همیناس که منو از دستی که موقع غرق شدنم سمتم دراز میشه مطمئن می کنه 🌿.