2777
2789

اگه موهاتو لایت میکنی با لنز طوسی خیلی خوب میشه 

ولی اگه مشکی میکنی همون چشم مشکی یا لنز سبز 

آبی اصلا نزار

ولی ولی الان همه چی داره ب سمت سادگی میره ارایشاو... ینی گرون ترین لباسم بری توی شهر ببینی باز سادس😍

کلا سعی کن خود واقعیت باش چن سال دیگ میگی ک عه چ اشتباهی کردم😂😂

من موی مشکی با لنز سبز یا خوده مشکی رو بیشتر میپسندم 

❄️🌬

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اگه موهاتو لایت میکنی با لنز طوسی خیلی خوب میشه  ولی اگه مشکی میکنی همون چشم مشکی یا لنز سبز&n ...

آره منم خیلی ساده بودم جوری که فامیلامون تعجب می کردن چون از نظر اونا عروس خیلی باید تغییر کنه من چهره خودم بود اما خیلی زیباتر

مو مشکی خوشگلتره 

لنزم نذار،اگه هم میزاری رنگ قهوه ای یا عسلی لنز رنگای نچرال بزار،زیاد تغییر نکنه یهو😁

لباستم بنظرم پفی نگیر اندامی دنباله دار خیلی خوشگله البته به اندامتون و سلیقتونم بستگی داره

آره منم خیلی ساده بودم جوری که فامیلامون تعجب می کردن چون از نظر اونا عروس خیلی باید تغییر کنه من چه ...

دقیقا منم ساده پسند شدم چون ببین 20سال دیگه ک بخای عکس عروسیو ب بچها نشون بدی نگن ک این چ لباسی بود انتخاب کردی..من مامانم ساده بود لباسشم ساده پفی با موهای عروسکی انقد خوشگل بود😍😍

❄️🌬