2777
2789

اینکه واسه مجلس گرفتن و کلا کارای عروسی کلی آدم نظر بدن؟؟ و اینکه همش بخوان یجوری بگیرن هزینه کم در بیاد و پیشنهادای مسخره بهتون بدن؟؟ 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ن اصلا خدایی هیچکس دخالت نداشت بعد عروسی هم همه تعریف میکردن افرین هم ارایش لباس طلا مدیریتت خوب بود کلی انرژی دادن 

من همون کاربری madam قبل هستم ده سال خواننده خاموش بودم و دوبار هم کاربریم لغو شد ...دعا کنید ارامش بیاد به زندگیم و منم خومه دار بشم🙏 و بتونم ی زن خیلی موفق بشم دوست دارم به اوووووج برسم 😊 خدایا بابت تمااااااام داشته هام و داده هات شکر راهم رو هموار کن بتونم به زندگیم سامان بدم من لیاقت بهترینارو دارم خدایا هواست به منم باشه 😍😔🙏
من سر عقدم زیاد اذیت نکردن ولی الان خیلی دارن رو اعصابم میرن تو فصل امتحاناتمم هس خیلی کلافم

ای بابا با نامزدت صحبت کن..

خدایا نینی تو دلم سالم و صالح حفظش کن🥺❤💋      خداجونم دامن همه منتظرارو سبز کن الهی امین💚🤲

نه .شوهرم نمیزاشت . خودش دوخت خودش برید . کسیم حرف نزد .

اما جاریم رفته بود همه حا پخش کرده بود مخالف تالار گرفتن هستن دارن به زور و دعوا تالار میگیرن ‌و دعواس . ابرومونو برده بود ‌ 

در حالی که همشون خوشحال بودن و راضی .مگه میشه عروسی در تالار نباشه پس کجا باشه ؟ 😄😁😆😅

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا . 

۱۰۰٪ به حرف هیچ کدوم گوش ندادم و خیلی هم خوشحالم

من سر این قضیه با شوهرم حرف نمیزنم چون خودشم طرفدار خانوادش شده

گفتن فقط درجه یک باشه گفتم خیلیم عالی یه سالن کوچیک هم میگیریم رفتن یه سالن پیدا کردن که فقط زنونه داره مردا باید تو حیاط بشینن از طرفی خنچه و اینا هم باید از بیرون کرایه کرد فقط واسه یه تومن اختلاف 

خیلی اعصابم خرده این چندروز مامانم اینا هم اصلا نظری نمیدن

هرچی میگم زنگ بزنین صحبت کنین فقط نشستن خودخوری میکنن

من سر این قضیه با شوهرم حرف نمیزنم چون خودشم طرفدار خانوادش شده گفتن فقط درجه یک باشه گفتم خیلیم عا ...

سر عروسی مام اینجوری میکردن بعد عروسی منم تیکه بارونشون کردم گفتم اینم از فیلم بردارتون که انتخاب کردین و این حرفا کلا خدای گدا بازی در اوردن بودن بعد گفتن اره وای کاش به حرفت گوش میدادیم منم گفتم دیگه من باشم اجازه بدم کسی تو کارم دخالت کنه نکبتا

شما چیکار کردی؟  من الان یجوری شدم که دیگه ذوق اولی رو ندارم

من با شوهرم درمیون گذاشتم ک چی میخوام و چجوری باهم تصمیماتو گرفتیم اونم هرکی حرفی میزد میگفت ن ماتصمیمونو گرفتیم اونام لال میشدن دیگه

من همونیم که اگه یه جای بهم ضربه زدی و رفتی مطمئن باش سرفرصت شاخ به شاخ میزنم بهت:)

نظردادن که به هر حال هست. عروسی جشنی هست که خانواده ها مستقیما در اون درگیر هستند. محل جشن، نحوه دعوت مهمان ها و .. حالا در مورد مثلا آتلیه و ارایشگاه و دیزاین دیگه معمولا سلیقه عروس باید در نظر گرفته بشه ولی برای منو و نحوه پذیرایی باید نظرات خانواده ها هم لحاظ بشه. من خودم از هر پیشنهادی که برای کم شدن هزینه ها کمک می کرد استقبال می کردم و اصلا ناراحت نمی شدم. دخالت خاصی هم از اطرافیان ندیدم ولی نظرات همه برام محترم بود. چون در  راستای بهتر برگزار شدن مراسم بود 

همین که تو زندگی دخالت نکنن پیشکش چه برسه نظر بدن./

مشکل اینه که تو اونم دخالت میکنن کم و بیش

بیشتر تقصیر شوهرمه نمیذاره خونوادش خرج کنن همه فکرش شده ساخت خونه

هرچی بهش میگم ما الان وام ازدواجمونو کامل گذاشتیم براش یه مقدارم پس انداز داریم ولی عروسیه یه باره خونه رو تا دو سه سال دیگه هم میتونیم کامل کنیم هی میشینه تز میده به خونوادش

به من میگن لباس فلانی که دوسال پیش عروسیش بوده بپوش، من دوس داشتم لباسم پوشیده باشه روم نشد مستقیم بگم نه چون کلی سر صدا میکنن گفتم استین نداره مادرشوهرم میگه از فلانی و فلانی نظر گرفتم گفتن زیرش بلوز سفید بپوشه یا کت سفید درست کنه 

اخه کی اینکارو میکنه مگه عهد قاجاره 😒