2777
2789
میدونی یه ضعف خیلی بدیه داری حرص میخوری .خودتونو اصلاح کنید بذارید کشور پیشرفت کنه

والا اگه ماها نبودیم دیگه با ۳۰ میلیون نفر میخاستین چیکار کنین مملکتتون دست ماس خانم باکلاس . در ضمن اگه میگرفتنت میمونذی شهر خودت😂😂

باور کن خیلی تاثیر داره کسی که واقعا تو شهرش صنعت خاصی نداره و درآمدی جز دامداری کشاورزی نداره.چرا ب ...

حرفت تا یجایی حقه،ولی خب الان گفتنش یکم باعث تنش میشه😅😅😅

●•°در نهایت زندگی میرقصه به سازِ من.... ♡🌱🤌🏼🧡

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ععع چ باحاللللل یومورتا دوغدی😂🤣🤣🤣😂

والا من خجالت میکشم بگم دوغدی. به شوهرمم ۱۰۰ بار گفتم زشته نگو ولی میگه   

بهترین چیز رسیدن به نگاهیست که از حادثه عشق تر است...
باور کن خیلی تاثیر داره کسی که واقعا تو شهرش صنعت خاصی نداره و درآمدی جز دامداری کشاورزی نداره.چرا ب ...

دوست دارم بدونم کجایی هستی؟؟

جرات داری بگو

تا هزارتا ضعف  از شهرت بگم بری درستشون کنی

به فکر درست شدن بقیه نباشی انقد😉

امیدوارم روزی برسه که هیچکی هیچ غمی نداشته باشه🥺🙏🏻
تا  شما ها رو داریم پیشرفتو میخوایم چیکار خانم  اعتماد به سقف که چه عرض کنم اعتماد به آسم ...

تو بخند ولی من دلم بهتون میسوزه واسه پیشرفت زندگیتون میگم لباس تن آدمو که نمیگن عقل و پول تو جیبشو میگن

والا من خجالت میکشم بگم دوغدی. به شوهرمم ۱۰۰ بار گفتم زشته نگو ولی میگه    

خب برای اونا قبح نداره این کلمه

ولی چندان هم بد نیستا😂😅اقاااا من ازین ب بعد میگم دوغدی😂😂😂😂

●•°در نهایت زندگی میرقصه به سازِ من.... ♡🌱🤌🏼🧡

تو که منو نمیشناسی چی دارم چی ندارم.من چیزیو که دیدم و اکثرا تایید میکنن رو میگم. خودتونم میدونید ار ...

مگه ترکیه ای ها خیلی چیز هستن 

نمیدونم چرا از ترکیه اصلا خوشم نمیاد ببخشید😂همیشه واکنش نشون میدم

اما تبریز خیلی پولدار داره و فقیر هم که زیاد داره ما خیلی به تبریز رفت و آمد داریم و ارومیه هم همینطوره پولدار زیاد داره چون اکثرا کارخانه دارن و توی ارومیه هم کارخانه زیاد هست اما واقعا اردبیل شنیدم از لحاظ مردمی خیلی زیاد سر و بالا نیستن🤷🏻‍♀️

چه بسا شادی که در آن غم هایی نهفته🌱