2777
2789
دوستان تایپک شوخی بودا یر ترکیه زمینه،با یر انگلیسی که معنی سال میده ایهام درست کرده  چ بعضیا ...

اره😂😂😂😂

●•°در نهایت زندگی میرقصه به سازِ من.... ♡🌱🤌🏼🧡

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

میدونی یه ضعف خیلی بدیه داری حرص میخوری .خودتونو اصلاح کنید بذارید کشور پیشرفت کنه

تا  شما ها رو داریم پیشرفتو میخوایم چیکار

خانم  اعتماد به سقف که چه عرض کنم اعتماد به آسمان🤣🤣

امیدوارم روزی برسه که هیچکی هیچ غمی نداشته باشه🥺🙏🏻
اونکه ب تخم مرغ یچیز دیگ میگفتن ترک کجان؟ من اصلا ترک نیستم ولی دوست داشتم ترک آذری باشم  تو ای ...

ترک خراسان بودن 

😅😅طرفداری دوور کی سوز دی دانشروخ😅 کسی نمیگه ک اووه چ کار بدی چ کار زشتی ، اون چیزی که از بیرون ...

لازم المیب اولارن آز عیب ایراداری وار؟؟گلیبلر بیزی اوزومیزی پیسدیلر

دوستان یه سوال، من ترک آذربایجانم شوهرم ترک زنجان. ما به تخم گذاشتن مرغ میگیم "یومورتادی" اونا میگن "یومورتا دوغدی" ما دوغماخ گفتن اینارو تو جمع بد میدونیم ولی اینا راااااحت میگن. شما چی؟

بهترین چیز رسیدن به نگاهیست که از حادثه عشق تر است...
لازم المیب اولارن آز عیب ایراداری وار؟؟گلیبلر بیزی اوزومیزی پیسدیلر

جوابنی وردیم جانم او بیرسی صفحه دع😅

واااا عزیزم این سبک زندگی چه ربطی ب پیشرفت کشور داره😅😅😅😅 به خودشون مربوطه،وقتی رو زندگی من تاثی ...

باور کن خیلی تاثیر داره کسی که واقعا تو شهرش صنعت خاصی نداره و درآمدی جز دامداری کشاورزی نداره.چرا باید پولی که به زحمت درمیاره بده لوازم آرایش لباس و کاسه بشقاب تا چشم فرهنازو دربیاره.اونو سرمایه کنه یه کارگاه بزنه یه دامداری بزنه یه سرمایه کنه واسه پیشرفت شهرش .عقل در سر نباشد جان در عذاب است رو واسه کیا میگن

دوستان یه سوال، من ترک آذربایجانم شوهرم ترک زنجان. ما به تخم گذاشتن مرغ میگیم "یومورتادی" اونا میگن ...

ععع چ باحاللللل یومورتا دوغدی😂🤣🤣🤣😂