2777
2789
متاسفانه خانواده شما دغدشون لباس و طلاس  چون خانوادتون ندارن. و به فکر طلان دلیل نمیشه فک کنی ...

تو فکر کن ندارم.من نداشته باشم سعی نمیکنم خودمو به درو دیوار بزنم  برای اینکه چشم تورو دربیارم.اصلا نژاد پرستانه حرف نمیزنم نمیدونم چرا گارد میگیرید اینایی که میگم اولین بار از دهن من نشنیدی بارها تو همین جا راجبش تاپیک زدن

بچه هاتون پول و آینده نمیخوان واسه نسلهای بعدیتون لباس میذارید.

خودشون کار کنن

من خودمو بکشم و جر بدم که اونا اسوده باشن

امیدوارم روزی برسه که هیچکی هیچ غمی نداشته باشه🥺🙏🏻

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تو فکر کن ندارم.من نداشته باشم سعی نمیکنم خودمو به درو دیوار بزنم  برای اینکه چشم تورو دربیارم. ...

نه فعلا که ما داریم چش تو رو درمیاریم😂

برو بابا در حدی نیستی که بخایم واست دلیل و منطق بیاریم . بسلامت 

تو دوست نداری پدرت برات سرمایه بذاره یه عمر راحت زندگی کنی و مادام العمر پز بدی

پس اعتراف کردی پز دادنو دوست داری 😄

نه فعلا که ما داریم چش تو رو درمیاریم😂 برو بابا در حدی نیستی که بخایم واست دلیل و منطق بیاریم . بس ...

چشم من با لباس بنجولتون که درنمیاد.همینکه شما میبینید ما تو شهریم و از بهترین امکانات رفاهی برخورداریم چشتون درمیاد و سعی میکنید با ظاهر سازی خودتونو باکلاس جلوه بدید که خودتونو با ما هم سطح کنید.مادرشوهر من اردبیلیه خودش با زبونش میگه مراسم میشه عذاب میکشیم که چی بپوشیم.خب حتما یه ضعفه دیگه شمام میدونید که اینکارا بده ولی نمیخوای گردن بگیری

تو دوست نداری پدرت برات سرمایه بذاره یه عمر راحت زندگی کنی و مادام العمر پز بدی

بعدم  انقد  ادای اینکه واسه خودمون زندگی کنیم و پز ندیدمو در نیار

الان یکی از تاپیکاتو دیدم که نوشتی شوهرم خونه رو به نام من کرده دوست دارم به همه بگم پز بدم😂😂

اونا  النگو میندازن  تو هم سند خونه رو بنداز تو دستت با کش برو مجالس که پز بدی😎

وقتی هم یکی خونه میخره میگن حایاط آلوپ  من همیشه به مامانبزرگم گیر میدادم که چرا میگی حیاط ؟ ی ...

چ باحال🤔تاحالا نشنیدم همچین حرفی

●•°در نهایت زندگی میرقصه به سازِ من.... ♡🌱🤌🏼🧡

تو فکر کن ندارم.من نداشته باشم سعی نمیکنم خودمو به درو دیوار بزنم  برای اینکه چشم تورو دربیارم. ...

اتفاقا تو یکی از تاپیکات خیلی سعی داری چش در بیاری🤪

مگه عربیم که بخایم لهجه شماهارو یادشون بدیم؟  ما همزبونیم دوس داریم لهجه اونارم یاد بگیریم این ...

هر جایی باشم به نژادم افتخار میکنم ولی سعی میکنم خودم باشم .کپی و فیک نیستم.اتفاقا تورکم.متعصب نیستم گارد نمیگیرم انتقاد پذیرم و ضعفامو رفع میکنم

چشم من با لباس بنجولتون که درنمیاد.همینکه شما میبینید ما تو شهریم و از بهترین امکانات رفاهی برخوردار ...

اره خیلی تو رفاهین🤣🤣به خدا اگه تو رفاه بودی الان همچین حرفایی نمیزدی داری عقده هاتو خالی میکنی 😂😂

اولشم گفتم اگه میگرفتنت که تو شهر خودت شوهر میکردی ن یه شهر دیگه😁😁حالا باشه عقده هاتو خالی کن ایرادی نداره باکلاسسسس تو رفاه🤣🤣🤣

بعدم  انقد  ادای اینکه واسه خودمون زندگی کنیم و پز ندیدمو در نیار الان یکی از تاپیکاتو دی ...

اتفاقا میخوام با سندم به فامیلای اردبیلیم پز بدم بگم شما لباس خریدی به جایی نرسیدی من خونه خریدم