متاسفانه خانواده شما دغدشون لباس و طلاس چون خانوادتون ندارن. و به فکر طلان دلیل نمیشه فک کنی ...
تو فکر کن ندارم.من نداشته باشم سعی نمیکنم خودمو به درو دیوار بزنم برای اینکه چشم تورو دربیارم.اصلا نژاد پرستانه حرف نمیزنم نمیدونم چرا گارد میگیرید اینایی که میگم اولین بار از دهن من نشنیدی بارها تو همین جا راجبش تاپیک زدن
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
نه فعلا که ما داریم چش تو رو درمیاریم😂 برو بابا در حدی نیستی که بخایم واست دلیل و منطق بیاریم . بس ...
چشم من با لباس بنجولتون که درنمیاد.همینکه شما میبینید ما تو شهریم و از بهترین امکانات رفاهی برخورداریم چشتون درمیاد و سعی میکنید با ظاهر سازی خودتونو باکلاس جلوه بدید که خودتونو با ما هم سطح کنید.مادرشوهر من اردبیلیه خودش با زبونش میگه مراسم میشه عذاب میکشیم که چی بپوشیم.خب حتما یه ضعفه دیگه شمام میدونید که اینکارا بده ولی نمیخوای گردن بگیری