2777
2789
نه فعلا که ما داریم چش تو رو درمیاریم😂 برو بابا در حدی نیستی که بخایم واست دلیل و منطق بیاریم . بس ...

آره واقعا

خواهر  ولش کن تو هر جامعه ای یه همچین سم هایی باید باشن☺

امیدوارم روزی برسه که هیچکی هیچ غمی نداشته باشه🥺🙏🏻
چشم من با لباس بنجولتون که درنمیاد.همینکه شما میبینید ما تو شهریم و از بهترین امکانات رفاهی برخوردار ...

همه ی زن های ایران عروسی میشه میگن چی بپوشیم

چه ربطی داره😳

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اتفاقا میخوام با سندم به فامیلای اردبیلیم پز بدم بگم شما لباس خریدی به جایی نرسیدی من خونه خریدم

من خونه خریدم  ولی دو ساله لباس نخریدم😏

لابد این خیلی خوبه؟؟؟

من خونه خریدم  ولی دو ساله لباس نخریدم😏 لابد این خیلی خوبه؟؟؟

عالیه.که خونه داری الان کمتر کسی خونه داره ولی لباسو همه دارن عوضش اون موقع که همه دنبال جا به جا کردن خونه هستن تو با خیال راحت هر چقدر میخوای لباس بخر

سم شمایید که چند نسل ازتون گذشته و اصلاح نشدید باعث پسرفت جامعه هستید.

مایه ی پیشرفت جامعه

ترشی نمیخوردی یه چی میشدی

والا به خدا از قدیم گفتن  اعتماد به نفست بالا باشه یه شخص مهم میشی تو جامعه😂😂

والا پیشرفت شما که چشم جهانیانو گرفته🤣🤣🤣🤣

اگه جامعه پیشرفت نکرده چون یه بخش زیادیش رو شماها تشکیل دادید.اگه همه انقاد پذیر باشن اصلاح پذیر باشن جامعه هم پیشرفت میکنه من باید نسل بعدم رو اصلاح کنم یه جا این تفکرات ناپسند رو باید قطع کنم به همه چی با تعصب نگاه نکنم

عالیه.که خونه داری الان کمتر کسی خونه داره ولی لباسو همه دارن عوضش اون موقع که همه دنبال جا به جا کر ...

ببین یه چی بگمو مخلص کلام

من به جان بچه هام  اردبیلی نیستم که میگی طرف میگیری

من میگم زندگی هرکی به خودش ربط داره  یکی دوست داره خرج کنه

یکی مثل تو دوست داره از گلوش بزنه جمع کنه

اینا هردو اختیار زندگی خودشونه داره و مطمعن باش با من و تو درست نمیشه این جامعه

مثال تو خودت با این همه زحمت و قرض وقوله یه خونه خریدی 

یدونه خونه ی توچه پیشرفتی واسه کشور داشته؟؟

من خودم هم خونه دارم هم ماشین

به خدا پز هم نمیدم

ولی به نسبت چند سال پیش هر مجلسی بشه لباس میخرم

دکور خونه مو عوض میکنم به خدا ربطی به پز نداره

دوست دارم حالا که خونه وماشینمو دارم خرج کنمم

اگه جامعه پیشرفت نکرده چون یه بخش زیادیش رو شماها تشکیل دادید.اگه همه انقاد پذیر باشن اصلاح پذیر باش ...

میخاستین بخش زیادیشو شما تشکیل کنین که پیشرفت کنه🤣🤣باعث افتخاره بیش از نصف جمعیت کشورتونو ما تشکیل دادیم اگه مملکت دست ما بود که میشد یکی مث ترکیه با ثروت و رفاه  اسایش کامل ن اسایش شما که کل دنیا دارن دستتون میندازن

ببین یه چی بگمو مخلص کلام من به جان بچه هام  اردبیلی نیستم که میگی طرف میگیری من میگم ز ...

مگه من راجب عرف حرف زدم من گفتم ندارن و به زور خودشونو میخوان اوکی نشون بدن.این حرفو اولین بار من نزدم خودشونم اعتراف میکنن. و چیزیو که همه دارن میگن پس ضعفه اسیره این تجملات شدن نمیتونن قانونو به هم بزنن

میخاستین بخش زیادیشو شما تشکیل کنین که پیشرفت کنه🤣🤣باعث افتخاره بیش از نصف جمعیت کشورتونو ما تشکیل ...

من خودم ترکم نگفتم که بیشتر جمعیت رو ترکها تشکیل دادن گفتم بیشتر جامعه رو شما هایی که فقر فرهنگی دارید تشکیل دادید

میخاستین بخش زیادیشو شما تشکیل کنین که پیشرفت کنه🤣🤣باعث افتخاره بیش از نصف جمعیت کشورتونو ما تشکیل ...

باور کن ترکیه مملکتی نیست که بخوای خودتو باهاش مقایسه کنی و حسرتشونو بخوری اتفاقا اونام ظاهر سازی میکنن هر چی باشه همه ترکیم