2777
2789
تو بخند ولی من دلم بهتون میسوزه واسه پیشرفت زندگیتون میگم لباس تن آدمو که نمیگن عقل و پول تو جیبشو م ...

پول و میخوای تو گور ببری

دنیا دو روزه لذت ببر هر چی که دوست داری بکن 

قضیه اون پادشاهه که گفت دستای منو از قبر بیرون بزارید همه ببینند که دست خالی رفتم😊

امیدوارم روزی برسه که هیچکی هیچ غمی نداشته باشه🥺🙏🏻

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اتفاقا یه رگم‌ اردبیله اهل هر جا باشم هیچ تعصبی بهش ندارم.تعصب یعتی اینکه زنا و دخترای شهرم دغدغه شو ...

شما لطفا کوتاه بیاید نمیشه با بعضی آدما بحث کرد

چه بسا شادی که در آن غم هایی نهفته🌱
آره خیلی چیز هستیم ما 😂😂🙃😊 که ترکیه اینقدر تا به حال میگه آدربایجان های ایران مال ما هست اینقدر ...

ترکیه غلط کردع با اردوغان😂

●•°در نهایت زندگی میرقصه به سازِ من.... ♡🌱🤌🏼🧡

اتفاقا یه رگم‌ اردبیله اهل هر جا باشم هیچ تعصبی بهش ندارم.تعصب یعتی اینکه زنا و دخترای شهرم دغدغه شو ...

متاسفانه خانواده شما دغدشون لباس و طلاس 

چون خانوادتون ندارن. و به فکر طلان دلیل نمیشه فک کنی همه همینطورن 

مگه ترکیه ای ها خیلی چیز هستن  نمیدونم چرا از ترکیه اصلا خوشم نمیاد ببخشید😂همیشه واکنش نشون م ...

منم همینو‌گفتم که .هر وقت میرم خونه هاشون فقط قفلی زدن رو کانالای ترکیه سعی میکنن بچه هاشون ترکی استانبولی یاد بگیرن لایف استایلشون مثل اونا باشه

ترکیه غلط کردع با اردوغان😂

من از وقتی به دنیا اومدم چندساله این اردوغان رئیس جمهوره واقعا چرا فکر کنم این قبل از من ۳۰ سال هم رئیس جمهور بوده🤨

چه بسا شادی که در آن غم هایی نهفته🌱
من از وقتی به دنیا اومدم چندساله این اردوغان رئیس جمهوره واقعا چرا فکر کنم این قبل از من ۳۰ سال هم ر ...

ار😂😑😐خیلیم پررو تشریف داره

●•°در نهایت زندگی میرقصه به سازِ من.... ♡🌱🤌🏼🧡

اتفاقا ما باید افتخار کنیم به روستایی هامون که نمیان شهر نشین بشن

همه روستاها شهر بشن که باید بریم بمیریم

امیدوارم روزی برسه که هیچکی هیچ غمی نداشته باشه🥺🙏🏻