hana_moon مدیر عضویت: 1400/05/17 تعداد پست: 2997 عنوان ما تّرکا | مشاهده متن کامل بحث + 4254 بازدید | 403 پست ما ترکا به کسی که تازه زمین خریده میگیم: هَپی نیو یئر ●•°در نهایت زندگی میرقصه به سازِ من.... ♡🌱🤌🏼🧡 1400/10/29 | 10:27 9 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
hana_moon مدیر استارتر عضویت: 1400/05/17 تعداد پست: 2997 دوغدی ینی چی جواب منو بده برم شارژم داره تموم میشه😁 دوغدی ینی زایمان کرد/زایید😂😂 ●•°در نهایت زندگی میرقصه به سازِ من.... ♡🌱🤌🏼🧡
تودل عضویت: 1398/11/28 تعداد پست: 9597 تو بخند ولی من دلم بهتون میسوزه واسه پیشرفت زندگیتون میگم لباس تن آدمو که نمیگن عقل و پول تو جیبشو م ... پول و میخوای تو گور ببری دنیا دو روزه لذت ببر هر چی که دوست داری بکن قضیه اون پادشاهه که گفت دستای منو از قبر بیرون بزارید همه ببینند که دست خالی رفتم😊 امیدوارم روزی برسه که هیچکی هیچ غمی نداشته باشه🥺🙏🏻
hkdtyuhvshkk عضویت: 1400/10/18 تعداد پست: 106 اتفاقا یه رگم اردبیله اهل هر جا باشم هیچ تعصبی بهش ندارم.تعصب یعتی اینکه زنا و دخترای شهرم دغدغه شو ... شما لطفا کوتاه بیاید نمیشه با بعضی آدما بحث کرد چه بسا شادی که در آن غم هایی نهفته🌱
hana_moon مدیر استارتر عضویت: 1400/05/17 تعداد پست: 2997 آره خیلی چیز هستیم ما 😂😂🙃😊 که ترکیه اینقدر تا به حال میگه آدربایجان های ایران مال ما هست اینقدر ... ترکیه غلط کردع با اردوغان😂 ●•°در نهایت زندگی میرقصه به سازِ من.... ♡🌱🤌🏼🧡
mahشاد عضویت: 1399/07/01 تعداد پست: 692 اتفاقا یه رگم اردبیله اهل هر جا باشم هیچ تعصبی بهش ندارم.تعصب یعتی اینکه زنا و دخترای شهرم دغدغه شو ... متاسفانه خانواده شما دغدشون لباس و طلاس چون خانوادتون ندارن. و به فکر طلان دلیل نمیشه فک کنی همه همینطورن
تودل عضویت: 1398/11/28 تعداد پست: 9597 تو دلت بحال خودت بسوزه باکلاسسسس آااای گفتی😂😂 امیدوارم روزی برسه که هیچکی هیچ غمی نداشته باشه🥺🙏🏻
mahenoghreii عضویت: 1399/02/15 تعداد پست: 2879 مگه ترکیه ای ها خیلی چیز هستن نمیدونم چرا از ترکیه اصلا خوشم نمیاد ببخشید😂همیشه واکنش نشون م ... منم همینوگفتم که .هر وقت میرم خونه هاشون فقط قفلی زدن رو کانالای ترکیه سعی میکنن بچه هاشون ترکی استانبولی یاد بگیرن لایف استایلشون مثل اونا باشه
mahشاد عضویت: 1399/07/01 تعداد پست: 692 آره خیلی چیز هستیم ما 😂😂🙃😊 که ترکیه اینقدر تا به حال میگه آدربایجان های ایران مال ما هست اینقدر ... باعث افتخاره ترکیه و اذربایجان همش میخان ما با اونا باشیم
hkdtyuhvshkk عضویت: 1400/10/18 تعداد پست: 106 ترکیه غلط کردع با اردوغان😂 من از وقتی به دنیا اومدم چندساله این اردوغان رئیس جمهوره واقعا چرا فکر کنم این قبل از من ۳۰ سال هم رئیس جمهور بوده🤨 چه بسا شادی که در آن غم هایی نهفته🌱
mahشاد عضویت: 1399/07/01 تعداد پست: 692 منم همینوگفتم که .هر وقت میرم خونه هاشون فقط قفلی زدن رو کانالای ترکیه سعی میکنن بچه هاشون ترکی است ... پ ن پ به بچه هامون لهجه عربی یاد بدیم؟؟؟
hana_moon مدیر استارتر عضویت: 1400/05/17 تعداد پست: 2997 من از وقتی به دنیا اومدم چندساله این اردوغان رئیس جمهوره واقعا چرا فکر کنم این قبل از من ۳۰ سال هم ر ... ار😂😑😐خیلیم پررو تشریف داره ●•°در نهایت زندگی میرقصه به سازِ من.... ♡🌱🤌🏼🧡
mahenoghreii عضویت: 1399/02/15 تعداد پست: 2879 پول و میخوای تو گور ببری دنیا دو روزه لذت ببر هر چی که دوست داری بکن قضیه اون پادشاهه ... بچه هاتون پول و آینده نمیخوان واسه نسلهای بعدیتون لباس میذارید.
mahشاد عضویت: 1399/07/01 تعداد پست: 692 بچه هاتون پول و آینده نمیخوان واسه نسلهای بعدیتون لباس میذارید. به تو چه
تودل عضویت: 1398/11/28 تعداد پست: 9597 اتفاقا یه رگم اردبیله اهل هر جا باشم هیچ تعصبی بهش ندارم.تعصب یعتی اینکه زنا و دخترای شهرم دغدغه شو ... اتفاقا ما باید افتخار کنیم به روستایی هامون که نمیان شهر نشین بشنهمه روستاها شهر بشن که باید بریم بمیریم امیدوارم روزی برسه که هیچکی هیچ غمی نداشته باشه🥺🙏🏻