2777
2789
عنوان

یعنی عاشقمه؟...😐😐😐

257 بازدید | 16 پست

با یه آقایی حدود سه چهارماه قبل واسه یه پروژه همکار بودیم و... بعد میدیدم که زیر زیرکی نگام میکنه و با تمام حرفام حتی اگه بی نمک باشه میخنده 😐😐😐 بعد خیلی اتفاقی شنیدم اسم منو بعد از چهارماه جلو یکی آورده... اونم اومد به من گف فلانی اسمتو آورد ابنا.. 😐 یعنی بهم علاقه مند شده که بعد اینهمه مدت هنو منو یادش مونده؟ من که یادم رفته بود کم کم... 

لایک نکنید😐 لایک نکنید😐 لایک نکنید 😐لایک نکنید 😐اسمم گل پری ولی صدام میکنن پریسا این شد که اسم کاربریم گذاشتم گل پریسا❤️ بیزحمت برای رسیدن به هدفم صلوات بفرستید🙏 الهم صلی علی محمد و آل محمد ❤️🌹🌹🙏

نه بابا

من نمی‌خوام مشکلاتمو حل کنی نمیخوام ناراحتی هامو باهات شریک شم خودم از پسشون برمیام ولی تو فقط اون آغوش گرمی باش که وقتی از جنگیدن خسته میشم، بهش پناه ببرم همین 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

و منی که چند ساعت پیش به آقای دکتر اعتراف کردم و اونم گفت حسش متقابله و تو کونم عروسی 

این کاربری دست دو نفره . لطفا مارو اشتباه نگیرید . یا اگه گرفتید زود قضاوت نکنید و به رگبار فحش ببندید 

یعنی هرکس اسم یکیو بیار بهش علاقه مند 

دختران سرزمینم اینقدر زود باور نباشیم:|

آرزویم این است                                                                       آنقدر سیر بخندی که ندانی غم چیست🦋💖
و منی که چند ساعت پیش به آقای دکتر اعتراف کردم و اونم گفت حسش متقابله و تو کونم عروسی 

😐😂

لایک نکنید😐 لایک نکنید😐 لایک نکنید 😐لایک نکنید 😐اسمم گل پری ولی صدام میکنن پریسا این شد که اسم کاربریم گذاشتم گل پریسا❤️ بیزحمت برای رسیدن به هدفم صلوات بفرستید🙏 الهم صلی علی محمد و آل محمد ❤️🌹🌹🙏
اره چادر سفید بخر برا محضر😐

😂😂😂😂😂

اخه فقط همینا نیست مثلا برام صندلی میورد کنارش بشینم با هیچکی گرم نمیگزف جز من مدام سر حرف باز می‌کرد و... 

ها عاشقته 🤭🥴

ابرو پشمکی جان من بخاطر تو عضو نی نی سایت شدم خیلی بانمک و دوس داشتنی هسی ان شالله همیشه خوشبخت باشی

اللهم عجل لولیک الفرج والعافیة والنصر وجعلنا من خیر اعوانه وانصاره والمستشهدین بین یدیه🤍💗رب هب لی من لدنک ذریه الطیبه انک سمیع الدعا🥺🤲خدایا شکرت 🤍🤲در تاریخ ۳۰ تیر ۱۴۰۳ بی بیم +++شد 🤍❤الهی شکرت خیلی آقاست حسین(علیه السلام)😊💚ممنون اقا جون 🤍ان شاءالله خدا قسمت چشم انتظاراش بکنه به علی اصغر امام حسین💚💚💚🖤💔علییمو از دست دادم 😔فکر میکردم خدا و اهل بیت ی جور معجزه کردن برام و وقتی از دستش دادم باورم نشد امروز ده روزه ندارمش و جای بچه بخیه ها و کبودی هایی هست که دردش التیام  میده روحم گرچه جسممو ازار میده ۱۵دی۱۴۰۳...(۱۵ مرداد) از فکر اینکه یه روز برا نی نیم فرنی و سوپ درست کنم بدم بخوره ته دلم قنج میره خدایا میشه یعنی میاد همچین روزی🥲غصه(پاییز۴۰۴) اینروزام اینه که چرا زمانی نیستم که اماممون حاضر باشن 😔کاش اون زمون بودم که حضرت زهرا بودن حضرت زینب بودن میرفتم پیششون یه دل سیر دردودل میکردم میگفتم خانوم جان دردام و دوا کن برام دعا کنین خانوم جان ایشوندست به سرم میکشیدن 😔😭

ابرو پشمکی جان من بخاطر تو عضو نی نی سایت شدم خیلی بانمک و دوس داشتنی هسی ان شالله همیشه خوشبخت باشی

ببخشید گفتم تو ،شما خیلی خوبین

اللهم عجل لولیک الفرج والعافیة والنصر وجعلنا من خیر اعوانه وانصاره والمستشهدین بین یدیه🤍💗رب هب لی من لدنک ذریه الطیبه انک سمیع الدعا🥺🤲خدایا شکرت 🤍🤲در تاریخ ۳۰ تیر ۱۴۰۳ بی بیم +++شد 🤍❤الهی شکرت خیلی آقاست حسین(علیه السلام)😊💚ممنون اقا جون 🤍ان شاءالله خدا قسمت چشم انتظاراش بکنه به علی اصغر امام حسین💚💚💚🖤💔علییمو از دست دادم 😔فکر میکردم خدا و اهل بیت ی جور معجزه کردن برام و وقتی از دستش دادم باورم نشد امروز ده روزه ندارمش و جای بچه بخیه ها و کبودی هایی هست که دردش التیام  میده روحم گرچه جسممو ازار میده ۱۵دی۱۴۰۳...(۱۵ مرداد) از فکر اینکه یه روز برا نی نیم فرنی و سوپ درست کنم بدم بخوره ته دلم قنج میره خدایا میشه یعنی میاد همچین روزی🥲غصه(پاییز۴۰۴) اینروزام اینه که چرا زمانی نیستم که اماممون حاضر باشن 😔کاش اون زمون بودم که حضرت زهرا بودن حضرت زینب بودن میرفتم پیششون یه دل سیر دردودل میکردم میگفتم خانوم جان دردام و دوا کن برام دعا کنین خانوم جان ایشوندست به سرم میکشیدن 😔😭

ممنون عزیزدلم لطف داری آبجی 

ان‌شاءالله همیشه سلامت باشی گلم ❤️❤️❤️❤️

تنهایی را به بودن های چندروزه ترجیح میدم😎