2777
2789

امروز توی خونه عصبانی شدم چند تا دکوری شکستم و اومدم بیرون ... علتشم اینکه مادرم با کارهاش دیونم میکنه . من روی وسایل شخصیم حساسه پرتش میکنه این ور اون ور ... منم خل شدم کلی وسیله شکستم خونه شد پر از شیشه منم فرار کردم رفتم بیرون . مادرم زنگ زد گفت برگرد خونه ‌ . وقتی برگشتم دیدم جای مجسمه ها و دکوری ها خیلی معلومه مادرم گریه کرد گفت دوتاشو خیلی دوست داشتم منم توی دل ناراحت شدم

😞

‌ تو بر نمی گردی...وَ این غمگین ترین شعر جهان است!که ترجمه نمی شود ؛یعنی تو را به هیچ زبانی نمی توان برگرداند؟!

وااای من گریه مامانمو ببینم قلب هزار تیکه میشه   

بعضیارو نمیشه قانع کرد باید به نفهمیشون احترام گذاشت...               👈🏻یسری از آدما علاوه بر اینکه بیشعورن،به بیشعور بودنشونم افتخار میکنن👉🏻

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وسایل شخصیت چرا در دسترس بقیه اس خب؟

بذار سر جاشون که لازم نباشه مامانت دست بزنه و جا به جا کنه

دلم واسه مامانت سوخت

وَلاَ تَقْتُلُواْ أَوْلادَکُمْ خَشْیَةَ إِمْلاقٍ نَّحْنُ نَرْزُقُهُمْ وَإِیَّاکُم إنَّ قَتْلَهُمْ کَانَ خِطْءًا کَبیرًا🌺و فرزندان خود را از ترس تنگدستی نکُشید[که]ما به آنان و شما روزی می دهیم; به راستی کشتن آنها گناهی بزرگ است.     سوره مبارکه أسراء آیه۳۱.       امضام از اول عضویتم همراهمه❤️ خیلی دوستش دارم. امیدوارم بتونم با یادآوری دائمش جون جوجه کوچولوها رو نجات بدم☘️
بخصوص اگه دلیلش خودت باشی

آخ دقیقا👌🏻🥺

بعضیارو نمیشه قانع کرد باید به نفهمیشون احترام گذاشت...               👈🏻یسری از آدما علاوه بر اینکه بیشعورن،به بیشعور بودنشونم افتخار میکنن👉🏻

ببین گلم هرکاری میکنی قلب پدر و مادرتو نشکن....🥺چندسال دیگه خدای نکرده جواب این کارهات  رو توی زندگی پس میدی...اینقدر زندگی به مشکل میخوره اینقدر بدبختی ها روی هم تلمبار میشه.باخودت میگی کاش قلبشونو نمیشکستم تا الان تاوان نمیدادم🥺

یه روز خوب میاد

ازش معذرت خواهی کن و براش یه چیزی بخر 

اون مجسمه هایی که شکستم براش دو سال پیش خریدم عین اونو میخاد که مطمعنم نیست ازش چون از شهر دیگه خریدم یادمه اون دو سال پیشم تموم دکوری ها رو شکستم  دوباره خریدم ‌ . براش همه چی میخرم بخدا بیست روز پیش براش آبمیوه گیری برقی خریدم . کلی پولم بهش میدم لباس و کادو همین طور . نمیدونم چرا امروز اینجوری کردم کاش نمیکردم . حالا موندم لنگه اون مجسمه رو کجا گیر بیارم دلش شاد شه

‌ تو بر نمی گردی...وَ این غمگین ترین شعر جهان است!که ترجمه نمی شود ؛یعنی تو را به هیچ زبانی نمی توان برگرداند؟!

ببین گلم هرکاری میکنی قلب پدر و مادرتو نشکن....🥺چندسال دیگه خدای نکرده جواب این کارهات  رو توی ...

کنترل ندارم دست خودم نیست . عصبی میشم واقعا نفهم میشم یا فحش یا کتک یا شکستن

ارزششو داشت؟

نه نداشت . اما خب میدونم چقدر بدم و کنترل ندارم دست خودمم نیست واقعا پشیمونم . براش میخرم دوباره.  اما دیگه مثل قبلی ها پیدا نمیشه