2777
2789

عکسشو بفرست عزیزم

توی قنوت نمازتون دعای سلامتی حضرت صاحب الامر عجل الله تعالی فرجه الشریف (دعای اللهم کن لولیک...) رو بخونید. خدایا من اعمال مستحبی ام رو به نیابت از تمام این دل شیفتگان حضرت انجام میدم. 

همیشه از اینکه برم انحراف بینی‌م رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم  
ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه
اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید   

ببخشید عزیزم متاسفانه تعداد و مورفولوژی اسپرم خوب نیست. 

همسرتون معاینه شدن؟ 

ممکنه واریکوسل داشته باشن. حتما باید برن پیش متخصص ارولوژی

توی قنوت نمازتون دعای سلامتی حضرت صاحب الامر عجل الله تعالی فرجه الشریف (دعای اللهم کن لولیک...) رو بخونید. خدایا من اعمال مستحبی ام رو به نیابت از تمام این دل شیفتگان حضرت انجام میدم. 
ببخشید عزیزم متاسفانه تعداد و مورفولوژی اسپرم خوب نیست.  همسرتون معاینه شدن؟  ممکنه واری ...

یعنی چی؟ ببخشید خیلی مضطرب شدم. یعنی بچه دار نمی‌شیم. توروخدا کمی واضحتر میشه توضیح بدید. من از این اصطلاحات سردر نمیارم. وای خدا کمک کنه

فقط از خدا بخواه...

ببین عزیزم تعداد اسپرم حداقل باید 20 ملیون باشه برای همسر شما حدود 9 ملیونه. 

شکل اسپرم هم پارامتر مهمی توی بارداریه. باید حداقل 40 درصد اسپرم ها شکلشون خوب باشه که واسه شما 30 درصده

هیچ دلیلی نداره که با این ازمایش شما طبیعی باردار نشین. فقط ممکنه یکم طول بکشه 

در درجه اول اینکه... 

با توکل به خدا و با یاد و نام خدا و اینکه همه کاره عالم خداست و این خداست که بچه رو خلق میکنه نه شما و شوهرت... برین پیش یه متخصص ارولوژیست

همسرتون باید معاینه بشن و سونوگرافی بیضه انجام بدن تا از نظر واربکوسل بررسی بشن. 

ممکنه ازمایش الان به خاطر واریکوسل باشه و بعد عمل ان شاءالله خوب بشن

در درجه اول اینکه...  با توکل به خدا و با یاد و نام خدا و اینکه همه کاره عالم خداست و این خداس ...

ممنونم عزیزم خیلی لطف کردی. برامون دعا کن عزیزم

فقط از خدا بخواه...

اگه همسرتون سیگار و... مصرف میکنن باید ترک کنن. 

لباس زیرشون نباید تنگ و چسبان باشه. 

از همین فردا شروع کنن به مصرف ویتامین ای و سی 

کاسنی هر صبح ناشتا

عسل و دارچین و زنجبیل رو قاطی کن هر روز یه قاشق زیر زبونش بذاره تا با بزاق دهان جذب بشه... 

مکمل های تقویتی برای مردان خیلی زیاده... اما ببینید دکترتون چی رو معرفی میکنه. 

فقط خواهشم اینه که حتما پیگیر باشید و اقدام هاتون مرتب باشه. یک شب درمیون رابطه داشته باشین. هم برای بارداری و هم اینکه این کار به تقویت اسپرم ها کمک میکنه

ممنونم عزیزم خیلی لطف کردی. برامون دعا کن عزیزم

ان شاءالله به زودی زود باردار بشی عزیزم. 

دامنت عباس پرور به خق حضرت ام البنین س ان شاءالله. 

اگه همسرتون سیگار و... مصرف میکنن باید ترک کنن.  لباس زیرشون نباید تنگ و چسبان باشه.  از ...

چشم حتما خیلی خیلی ممنونم از راهنماییت. خداوند به همه آرزوهات برسونتت.

فقط از خدا بخواه...