2777
2789
عنوان

گمشدددددده

90 بازدید | 10 پست

خانم ها ی وسیله مهمی گم کردم هررررررجا رو بگید گشتم احتمال دزدیده شدنشم صفره فقط دارم به اینکه غیب شده باشع فکر میکنم انقد گشتم دیوانه شدیم خانوادگی اگه ذکری،فالگیری چیزی سراغ دارید بگید ممنون

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چی بوده .کیا به خونتون رفت و آمد دارند بچه هات کوچیکند؟

والا صبح ی مقدار پول حدود پنج تومن یجایی قایم کردم مطمئنم گذاشتمش بعد یک ساعت رفتم نبودش هیچکییییی خونم نیومده حتی خانواده نخوابیدم اصلا غیب شده انگار

منم یه بار انگشترم گم شد دیگه پیداش نکردم البته مادرم نگهش میداشت از بی حواسی فکر میکنم چون توی یه پاکت گذاشته بودم بدم تعمیر انداخته دور

زندگی یه جاهایی سخته یه جاهاییش آسون توی آسوناش بیخیال سختاش نشو و واسش برنامه داشته باش و توی سختاش واسه آسون شدن و خوب کردن حالت تلاش کن. هر دوش میگذرن. زندگی همینه یه سفره باید از مسیر لذت ببری نه اینکه به فکر رسیدن به مقصد باشی. توی مقصد فقط باید از قطار زندگی بری پایین و سفر تمومه. یادت باشه زندگی چه خوب چه بد اونی که بتونه طعم زندگیشو تا پایان سفر شیرین نگه داره برنده اس و تنها کسی که میتونی این شیرینی رو تا پایان برات حفظ کنه خودتی و بس.نه مادرو خواهرو بستگانو حتی همسرت. چایی نبات زندگی خودت باش😊🙃
وا عزیزم مگ فالگیرا میتونن پیداش کنن حتما یه جایی گذاشتی یادت نیست کم کم فکر کن و بگرد منم گاهی اینج ...

والا صبح ی مقدار پول حدود پنج تومن یجایی قایم کردم مطمئنم گذاشتمش بعد یک ساعت رفتم نبودش هیچکییییی خونم نیومده حتی خانواده نخوابیدم اصلا غیب شده انگار

نه به قصد قایم کردنش گذاشتم اونجا و اینکه با پدرو مادرم کلا خونه رو گشتیم نیستتتتتتت

منم یه بار انگشترم گم شد دیگه پیداش نکردم البته مادرم نگهش میداشت از بی حواسی فکر میکنم چون توی یه پ ...

نیست برامنم من میگم غیب شده هیچکس خونه نبود الانم کللللل خونه زیر رو شد نیست 

والا صبح ی مقدار پول حدود پنج تومن یجایی قایم کردم مطمئنم گذاشتمش بعد یک ساعت رفتم نبودش هیچکییییی خ ...

خب شاید یه جای دیگ گذاشتی یادت نیست عزیزم کم کم بگرد تو لباسات اینا فکر کن یادت میاد