2777
2789
عنوان

مشورت

| مشاهده متن کامل بحث + 122 بازدید | 18 پست

اتفاقا اقایون دکتر دوس دختراشونو نمیگیرن😂 چون باهمه جورادمی سروکار دارن ادم شناسن میدونن کیو بگیرن یا نگیرن  دوستی نریز بخوادت  میاد حرف میزنه فوق دوبار برا اشنایی بری بیرون  دوست دختر اونجوری نشو ...

اتفاقا اقایون دکتر دوس دختراشونو نمیگیرن😂 چون باهمه جورادمی سروکار دارن ادم شناسن میدونن کیو بگیرن ...

واقعااا عزیزم ؟بنظرتون من شانسی دارم خیلی شغلشونودوست دارم وواقعا نیتم این نیست ک دنبال پولش باشم هیچ برام مهم نیست پولشون حتی اگه اقای دکتری باشه که شریف باشه هزارتومنم داشته باشه باهاش ازدواج میکنم برای اشنایی میتونم یکی دوباری برم بیرون ولی اینکه شماره بدم بهشودوست بشمواینا نه فقط میتونم یک قراربذارم کافه بریم همدیگه روببینیم قهوه ای چیزی بخوریم حرف بزنیم بنظرتون ازدختری باخصوصیات من خوشسون میاد؟

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

واقعااا عزیزم ؟بنظرتون من شانسی دارم خیلی شغلشونودوست دارم وواقعا نیتم این نیست ک دنبال پولش باشم هی ...

چرا که نه  عزیزم به خودت افتخار کن تو زیبایی باطنت زیباس❤🤍