2789
عنوان

مشورت

| مشاهده متن کامل بحث + 122 بازدید | 18 پست

اتفاقا اقایون دکتر دوس دختراشونو نمیگیرن😂 چون باهمه جورادمی سروکار دارن ادم شناسن میدونن کیو بگیرن یا نگیرن  دوستی نریز بخوادت  میاد حرف میزنه فوق دوبار برا اشنایی بری بیرون  دوست دختر اونجوری نشو ...

اتفاقا اقایون دکتر دوس دختراشونو نمیگیرن😂 چون باهمه جورادمی سروکار دارن ادم شناسن میدونن کیو بگیرن ...

واقعااا عزیزم ؟بنظرتون من شانسی دارم خیلی شغلشونودوست دارم وواقعا نیتم این نیست ک دنبال پولش باشم هیچ برام مهم نیست پولشون حتی اگه اقای دکتری باشه که شریف باشه هزارتومنم داشته باشه باهاش ازدواج میکنم برای اشنایی میتونم یکی دوباری برم بیرون ولی اینکه شماره بدم بهشودوست بشمواینا نه فقط میتونم یک قراربذارم کافه بریم همدیگه روببینیم قهوه ای چیزی بخوریم حرف بزنیم بنظرتون ازدختری باخصوصیات من خوشسون میاد؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

واقعااا عزیزم ؟بنظرتون من شانسی دارم خیلی شغلشونودوست دارم وواقعا نیتم این نیست ک دنبال پولش باشم هی ...

چرا که نه  عزیزم به خودت افتخار کن تو زیبایی باطنت زیباس❤🤍