2789
عنوان

مشورت

122 بازدید | 18 پست

۴ماه از عروسیم میگذره  دوسالم نامزد بودم ۱ سالم  نشون قرار بوده بعد ازدواج جایی که من درس میخونم زندگی کنیم الان زده زیر همه چی  انتقالیشم گرفته  بدون مشورت من  میگه درس نمیخواد بخونی اخلاقشم عوض شده میگه تا زمانی که اینجاییم ونیای اخلاقم همینه بدترم میشه کسی که از گل نازک تر نمیگفت بهم الان به طرز وحشتناکی بداخلاق شده بگید چیکار کنم توروخدا میگه فشار کارش اینجا زیاده شوهرم پلیسه واقعا نمیدونم برم یا نه نرمش کنم اینجا بمونه   به مامانمم چیزی نگفتم  الان دوهفته اس  هرجا دعوتمون میکنن نمیاد  خونه مامان خودشم نمیره  خونه نشین کرده خودشو 

همه از چشم من میبینن اینکه جایی نمیره و عصبی شده واقعا نمیدونم چیکار کنم  دست بزنم داره توهین میکنه نمیدونم چش شده اصلا همچین اخلاقی نداره  امروزظهر برا ناهار اومد خونه گرفته مجرمو اینقد زده خودشم کتک خورده دوش گرف ناهار خورد رفت بعدشم به جای دستت درد نکنه گف هی میگم از اینجا بریم نمیای میزاری شر شه تهش بزور میبرمت 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

اینکه به مامانم نگفتم دلیل داره درگیر عروسی داداشمه بگم بهم میریزه 

شمارو نمی گم

همسرت رو میگم‌ک زده زیر همچی

چقدر بده ولی😔

یک سال از همه دور شو و تلاش کن، بعد یک سال از خودت رو نمایی کن، اون لحظه ست که همه دلشون میخواد یا باهات باشن یا جات باشن...💋
واقعا نمیدونم چش شده  میدونم پای کسی درمیون نیست مشکل کارشه

فکر کنم کارش رو دوست نداره

بهرحال روز و شب با مجرم ها بودن آدم رو عصبی و بدخلق میکنه

یک سال از همه دور شو و تلاش کن، بعد یک سال از خودت رو نمایی کن، اون لحظه ست که همه دلشون میخواد یا باهات باشن یا جات باشن...💋
فکر کنم کارش رو دوست نداره بهرحال روز و شب با مجرم ها بودن آدم رو عصبی و بدخلق میکنه

عاشق کارشه شرطش این بوا ازدواج کردیم بهونه نگیرم یهو بره سرکارو.. کارشو تازمانی که دلش نخواد ول نمیکنه  مثه  اینکه یکیو زده طایفه اش دست از سرش برنمیدارن گفتن بلا سر خانوادت میاریم دیگه نمیزاره جاییم برم تنها 

عاشق کارشه شرطش این بوا ازدواج کردیم بهونه نگیرم یهو بره سرکارو.. کارشو تازمانی که دلش نخواد ول نمیک ...

خب حق داره بنده خدا

استرس گرفته

از این آدمهای زبون نفهم واقعا هست

توام فعلا بهش فشار نیار یهو سرریز میکنه 

@nasegol‍ عزیزم اگه میشه لطفا بیااینجا وخصوصیات منو بخون و لطفا نظرارزشمند واقعیتو بهم بگوهرچی باشه ناراحت نمیشم گلم

بنظرشما به عنوان یک کادردرمان  ک با کلی همکار اقای پزشک همصحبت هستیدایا دختر بااین ویژگی ها وتحصیلات وشغل روبرای ازدواج انتخاب میکنن 

دختری که پدرومادرش توی بیمارستان شاغل هستن وبسیار خوشنام و خوش اخلاق وعالی هستن همه توی بیمارستان میشناسنشون وکمک پرستار هستن خیلی وقته اونجا منم قراره برم توی بیمارستان به عنوان کمک بهیار کارکنم  مدرکم دیپلم هست۲۱ سالمه و تمام مدرکای آرایشگریمو گرفتم هفتاشو و آرایشگر هستم مدرکای کمک بهیاریمم کامل گرفتم توی آشپزی وخانه داری واقعا استادوعالی هستم بهترین دستپختودارم وکیک وشیرینی بلدم خیلی خوب اخلاقم خیلی خوبه وفادارم ومهربون و اهل دوستی باهیچ مردی نیستم وهیچگونه رابطه ای باهیچ مردی نداشتم اما مرداروخیلی خوب بخاطر مطالعه ها و دیدنشون توی اجتماع میشناسم وخیلی عادی ومعمولی باهاشون میتونم ارتباط برقرارکنم خیلی شیطون و شادو شنگولم مودبم خوشتیپم لباسای رنگ روشن وزیبا میپوشم قدم متوسطه  موهام مشکی و موج دار تاوسط کمرم هست پوستم سبزه روبه زرد هست وخیلی تیره نیست دماغم عملی ولی بصورت طبیعی پوستم صاف وبدون هیچ لک وجوش هست چشمام مشکی ومتوسط وابروهام پرومشکی هست به خودم زیاد میرسم وهمیشه آرایش میکنم ومرتب وتمیز وخوشبوهستم اندامم لاغرو خوش هیکل هست لبام متوسط وجمع جورهست اینا ویژگی های من هست بنظرشما یک آقای دکتر ممکنه عاشق من بشه سرکاروبخواد باهام ازدواج کنه با اینکه مدرکم دیپلم هست و دکترنیستم؟

عزیزم عاشق شدن ربطی به این چیزا نداره من خودم برا شوهرم سرم زدم  اشناشدیم من که پا نمیدادم اونم چون حرفش برو داشته هماهنگ کرده بوده که من واسه کار اموزی تزریقات و پانسمان برم درمانگاه نیروی مسلح هی میومد اونجا وگرنه من کجا شوهرم کجا  سعی کن نچرال تر باشی و جدی جواب اقایون رو بدی اگر طرفت واقعا اهل زندگی و خانواده باشه براش مهم نیست که تو بهیاری یا چی فقط تو مهمی براش  اخم نکن لبخند زیادیم نزن جدی خیلی خنثی باشه صورتت سعی نکن خودتو نشون بدی زیاد 

@nasegol ‍ عزیزم اگه میشه لطفا بیااینجا وخصوصیات منو بخون و لطفا نظرارزشمند واقعیتو بهم بگوهرچی باشه ...

سعی کن کنارکارت هم درس بخون موفق تر میشی  تو بیمارستان یه بهیار داشتیم لیسانس گرف الان بخش اداری مشغول کاره مقام کاریش رفته بالا سعی کن پیشرفت کنی و اعتماد به نفی زیادی داشته باشی و به خودت مطمن باشب مردا از زنای ترسو ضعیف خوششون نمیاد روپای خودت وایسا

سعی کن کنارکارت هم درس بخون موفق تر میشی  تو بیمارستان یه بهیار داشتیم لیسانس گرف الان بخ ...

دقیقا موافقم عزیزم وهمین خصوصیاتم دارم خداروشکر  فقط من واقعا اهل دوستی نیستم وفقط درصورتی دوست میشم که اقابیادخواستگاری وتحت نظرخانواده ها مدتی دوست بمونیم اگه اوکی بودیم بعدبریم مراحل بعدی این اشکالی نداره اقایون دکتر بنظرتون اینطوری ازدواج میکنن یافقط بادوست دختراشون ازدواج میکنن؟

تو بیمارستان معمولا روابط نزدیکه زود گول نخور 

درسته عزیزم من خودم جوبیمارستانودیدم میدونم چطوریه من کلا اهل دوستی نیستم باهیچچچچ مردی حتی دکترباشه فقط زمانی ک بیاد خواستگاری برای اشنایی دوست میشم باهاش