2777
2789
عنوان

شوهرم رفت

| مشاهده متن کامل بحث + 3089 بازدید | 148 پست
چرا خوشحالی

نمیدونم   

بسم الله الرحمن الرحیم                                           میشه لطفا واسه سلامتی  من و دخترم صلوات بفرستید🥺🥺🥺🥺                                                                           خدایا خودت پشت و پناه زندگیم و من   و دخترم باش....اگ میشه یه صلوات مهمونم کنید...                           تیکر واسه تولد دخترمه 98/5/13 دنیا رو واسم زیبا کرد😍                                

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام عزیزم این هفته شب جمعه نذر گندم شیخ بهایی و انجام بده ایشالا عروس میشی بزن تو گوگل میاره برای م ...

سلام عزیزم خوبی انشالله خدا دلت رو شاد کنه به حق ابولفضل عباس خوشبخت شی عزیزم 

الانم ارشد دامپزشکی دارم😍و هدف ام اینه وکیل شم امسال کنکور دادم و حقوق دانشگاه تهران قبول میشم احتمال زیاد خیلی خوشحالم امیدوارم شمام خوشحال باشین
روز زن چی

فکر نکنم باشه 

اووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووو حالا یاروم بیا دلداروم بیا     

بسم الله الرحمن الرحیم                                           میشه لطفا واسه سلامتی  من و دخترم صلوات بفرستید🥺🥺🥺🥺                                                                           خدایا خودت پشت و پناه زندگیم و من   و دخترم باش....اگ میشه یه صلوات مهمونم کنید...                           تیکر واسه تولد دخترمه 98/5/13 دنیا رو واسم زیبا کرد😍                                
بر طبل شادانه بکوب=/😂

دقیقا الان دارم بر میز کامپیوتر تیمپو میزنم 

دیشبم گفتم گیتارمو درست کنه بعد میشه بزن و برقصه اووووووووووو  

فکر نکنم باشه  اووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووو حالا یاروم ...

والا شوهر من که میره 

کلا غم باد میگیرم تعجب میکنم که انقد خوشحالی 🤔😐😐🤐

اینجا برا بعضیا فضای مجازی نیست فدراسیون تخلیه عُقدَس 🙄😐👋🏻   ...................................................................................    جوری زندگی کن که انگار هیچ کس دیگه ای جز خودت نیست که به تو کمک کنه ...! 🤍🦋                                                          ‌‌‌‌                                                            
فکر نکنم باشه  اووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووو حالا یاروم ...

اینطور که قر میدی فکر کنم شوهرت هر روز زندونی ت میکرده تو خونه یا همش بالا سرت در حال دستور دادن بوده که الان چند روز نیست داری پرواز میکنی😂😂😂

فک کنم شوهرت بدونه اینطوری خوشحالی میشی

زود ب زود میره سفر😐😑😆

خدا جونم لطفا هر کی میخواد مامان شه به آرزوش برسون🤲🙂❤    آمممیییین                                                                دعا کنیم واسه هم🤗                                          شکرت که اینبار بچمو سالم و سلامت گذاشتی بغلم🤗🥲😍                            
حالا چرا خوشحالی 🤔🤔🤔

چیکار کنم بشینم گریه و زاری ک چرا رفت 

خب رفت ک رفت