نمیدونم چرا از وقتی گفت سوار شده همش این اهنگه رو میخونم و میرقصم
رفت تا یکشنبه یا دوشنبه هفته دیگ
بسم الله الرحمن الرحیم میشه لطفا واسه سلامتی من و دخترم صلوات بفرستید🥺🥺🥺🥺 خدایا خودت پشت و پناه زندگیم و من و دخترم باش....اگ میشه یه صلوات مهمونم کنید... تیکر واسه تولد دخترمه 98/5/13 دنیا رو واسم زیبا کرد😍
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
بسم الله الرحمن الرحیم میشه لطفا واسه سلامتی من و دخترم صلوات بفرستید🥺🥺🥺🥺 خدایا خودت پشت و پناه زندگیم و من و دخترم باش....اگ میشه یه صلوات مهمونم کنید... تیکر واسه تولد دخترمه 98/5/13 دنیا رو واسم زیبا کرد😍
نه اینو بخونه 😑👇 منم سرگشته و حیرانت ای دوست.......😐
اره اینم عالیه😄😄😄
گاهی اوقات دستهایم به آرزوهایم نمی رسند
شاید چون آرزوهایم بلندند
ولی درخت سرسبز و شاداب صبرم می گوید :
امیدی هست ؛ چون خدایی هست
آری ، و چه زیبا نوشته بود
همواره با خود تکرار میکنم،
خدا
😂😂😂 ای بزنه یهو در و باز کنه اونوقته که باید بخونی ممد نبودی ببینی
نه بلیطشو گرفته رفته
حالا راه اهنم تقریبا پشت خونمونه نگووووووووو اب نریختم پشت سرش
وای مثل من وقتی خانوادم میرن بیرون و من تنها میشم😆😂
به امید روزی که مردم به همدیگه یاد بدن خودشون رو دوست داشته باشن،نژاد پرستی رو کنار بذارن،به علایق همدیگه احترام بذارن هیچوقت کسی رو ندونسته قضاوت نکنن و یاد بگیرن دل کسی رو نشکنن:)زندگی چه زیبا میشه:)🦋❤
نه بلیطشو گرفته رفته حالا راه اهنم تقریبا پشت خونمونه نگووووووووو اب نریختم پشت سرش &n ...
عجب 😐 😐
اینجا برا بعضیا فضای مجازی نیست فدراسیون تخلیه عُقدَس 🙄😐👋🏻 ................................................................................... جوری زندگی کن که انگار هیچ کس دیگه ای جز خودت نیست که به تو کمک کنه ...! 🤍🦋
نه بلیطشو گرفته رفته حالا راه اهنم تقریبا پشت خونمونه نگووووووووو اب نریختم پشت سرش &n ...
🤭🤭
گاهی اوقات دستهایم به آرزوهایم نمی رسند
شاید چون آرزوهایم بلندند
ولی درخت سرسبز و شاداب صبرم می گوید :
آری ، و چه زیبا نوشته بود
همواره با خود تکرار میکنم،
خدا
اره واسه کارش رفته گفتم رفتی تفرییحم برو گفت بدون تو بهم خوش نمیگذره گفتم دیوونه ای ولی به من خوش میگذره