2777
2789
عنوان

شوهرم رفت

| مشاهده متن کامل بحث + 3089 بازدید | 148 پست
چرا خوشحالی پس فازت چیه🤔

الان باید ناراحت باشم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

بسم الله الرحمن الرحیم                                           میشه لطفا واسه سلامتی  من و دخترم صلوات بفرستید🥺🥺🥺🥺                                                                           خدایا خودت پشت و پناه زندگیم و من   و دخترم باش....اگ میشه یه صلوات مهمونم کنید...                           تیکر واسه تولد دخترمه 98/5/13 دنیا رو واسم زیبا کرد😍                                

یاران چه غریبانه رفتند از این خانه...

خششش خش خش خش                         چیه خب امضا کردم دیگه  آقا ببخشیدا ولی تو کتم نمیره چند سال اینجا عضو باشین ولی تعداد تاپیکاتون صفر باشه،ناقلاها نکنه یه شخصیت دیگه با یه کاربری دیگه و هزارتا تاپیک دارین🤪🤪من اصلا مشکلی ندارم با اینکه کسی تو تاپیکام بگرده و راستش اصلا درک نمیکنم چرا خیلیا مشکل دارن با این موضوع😇

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

یس الان نمیدونم چه قری میدم من    

یه بار تو دوران نامزدی شوهرم یه هفته نمیتونست بهم سر بزنه من از وقتی فهمیدم، هیچی نخوردم فقط تو تخت افتاده بودم گریه میکردم، به زور بهم آب قند میدادن، بنده خدا سر سه روز اومد پیشم😆😅😅😅

God help me to be strong enough not to lie to myself 
نه اینو بخونه 😑👇 منم سرگشته و حیرانت ای دوست.......😐

اخ دقیقا 

بسم الله الرحمن الرحیم                                           میشه لطفا واسه سلامتی  من و دخترم صلوات بفرستید🥺🥺🥺🥺                                                                           خدایا خودت پشت و پناه زندگیم و من   و دخترم باش....اگ میشه یه صلوات مهمونم کنید...                           تیکر واسه تولد دخترمه 98/5/13 دنیا رو واسم زیبا کرد😍                                
😅😅مبارک باشه   کار خونه ,دغدغه چی بپزم وآشپزی ،جمع کردن ریخت و پاش هاشون ،کلکل وبحث تا ...

دقیقا الان فقط بخور و بخوابه 

والا یه هفته حرص خوردن تعطیل خداروشکر گوشی هم ندارم از همه جا راحت   

پس کادو روز زن چی🤣🤣🤣

من مادر شوهرم خیلی خوبه 

دیشب خونشون بودیم رفتم از توی کمد روسری بردارم دیدم یه جعبه بزرگ هس در جعبه باز کردم دیدم یه ست کامل طلا که اسم خودم و شوهرم روش نوشته شده بود شوهرم یه چیزایی گفته بود که مادر میخواد برای روز زن بهم بده چون من تازه عروس هستم😂🤣خیلی دوس دارم این 4و5 روز هم بگذره کادو رو بگیرم🤣🤣🤣🤣🤣🤣

دقیقا الان فقط بخور و بخوابه  والا یه هفته حرص خوردن تعطیل خداروشکر گوشی هم ندارم از همه جا را ...

اذینت می‌کنه .دوستش نداری؟

در اعماق تاریکی در انتظار نـور :) 🌱🖤 جوانیم به مو رسیده

وای مثل من وقتی خانوادم میرن بیرون و من تنها میشم😆😂

دقیقا یه حس ازادی و تنهایی دارم ک نگووووووووو حالا وقتی هم بود بنده خدا شبا 2 شب میومد   

پس کادو روز زن چی🤣🤣🤣 من مادر شوهرم خیلی خوبه  دیشب خونشون بودیم رفتم از توی کمد روسری بردا ...

خوشااابحالت دست راستت تو سر من باشه کلا از وقتی اومدن خاستگاری تا الان مادرشوهرم تفم کف دست من نذاشته

انسانیت دین خاصی ندارد،همین که در میان مردم زندگی کنیم ولی هیچگاه به کسی زخم زبان نزنیم،دروغ نگوییم و دلی را نشکنیم یعنی انسانیم.