نمیدونم چرا از وقتی گفت سوار شده همش این اهنگه رو میخونم و میرقصم
رفت تا یکشنبه یا دوشنبه هفته دیگ
بسم الله الرحمن الرحیم میشه لطفا واسه سلامتی من و دخترم صلوات بفرستید🥺🥺🥺🥺 خدایا خودت پشت و پناه زندگیم و من و دخترم باش....اگ میشه یه صلوات مهمونم کنید... تیکر واسه تولد دخترمه 98/5/13 دنیا رو واسم زیبا کرد😍
بسم الله الرحمن الرحیم میشه لطفا واسه سلامتی من و دخترم صلوات بفرستید🥺🥺🥺🥺 خدایا خودت پشت و پناه زندگیم و من و دخترم باش....اگ میشه یه صلوات مهمونم کنید... تیکر واسه تولد دخترمه 98/5/13 دنیا رو واسم زیبا کرد😍
خششش خش خش خش چیه خب امضا کردم دیگه آقا ببخشیدا ولی تو کتم نمیره چند سال اینجا عضو باشین ولی تعداد تاپیکاتون صفر باشه،ناقلاها نکنه یه شخصیت دیگه با یه کاربری دیگه و هزارتا تاپیک دارین🤪🤪من اصلا مشکلی ندارم با اینکه کسی تو تاپیکام بگرده و راستش اصلا درک نمیکنم چرا خیلیا مشکل دارن با این موضوع😇
یه بار تو دوران نامزدی شوهرم یه هفته نمیتونست بهم سر بزنه من از وقتی فهمیدم، هیچی نخوردم فقط تو تخت افتاده بودم گریه میکردم، به زور بهم آب قند میدادن، بنده خدا سر سه روز اومد پیشم😆😅😅😅
God help me to be strong enough not to lie to myself
نه اینو بخونه 😑👇 منم سرگشته و حیرانت ای دوست.......😐
اخ دقیقا
😅😅مبارک باشه کار خونه ,دغدغه چی بپزم وآشپزی ،جمع کردن ریخت و پاش هاشون ،کلکل وبحث تا ...
دقیقا الان فقط بخور و بخوابه
والا یه هفته حرص خوردن تعطیل خداروشکر گوشی هم ندارم از همه جا راحت
دیشب خونشون بودیم رفتم از توی کمد روسری بردارم دیدم یه جعبه بزرگ هس در جعبه باز کردم دیدم یه ست کامل طلا که اسم خودم و شوهرم روش نوشته شده بود شوهرم یه چیزایی گفته بود که مادر میخواد برای روز زن بهم بده چون من تازه عروس هستم😂🤣خیلی دوس دارم این 4و5 روز هم بگذره کادو رو بگیرم🤣🤣🤣🤣🤣🤣
وای مثل من وقتی خانوادم میرن بیرون و من تنها میشم😆😂
دقیقا یه حس ازادی و تنهایی دارم ک نگووووووووو حالا وقتی هم بود بنده خدا شبا 2 شب میومد