ع_ش_ق مدیر استارتر عضویت: 1400/10/20 تعداد پست: 193 عنوان سلام 53 بازدید | 5 پست سلام دخترم۲سالشه برق روگرفتش ودستش سوخت وعملی داره اونایی که قادربه کمک کردن هستند خواهش میکنم به من پول بدن حتی اگه هرنفر۱۰تومان باشه عملیش ۵۰۰۰.۰۰۰تومان 1400/10/28 | 11:43 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ماه_بانو_جانم عضویت: 1400/04/16 تعداد پست: 1974 ممنوعه درخواست کمک خواستند ما را دفن کنند، غافل از آنکه ما بذر بودیم...🙂🌱 ☄️گم شده در دنیایی که وجود ندارد!☄️عاشق ادبیات و علاقهمند به کتابخوانی 🪐🦋(عاشق و متاهل❤️🍃)
ع_ش_ق مدیر استارتر عضویت: 1400/10/20 تعداد پست: 193 ممنوعه درخواست کمک چراممنوعه یعنی کسی تو دنیا هیچی کارخوب نمیکنه مثل یه گدایی حسابم کن
ماه_بانو_جانم عضویت: 1400/04/16 تعداد پست: 1974 چراممنوعه یعنی کسی تو دنیا هیچی کارخوب نمیکنه مثل یه گدایی حسابم کن دور از جان عزیز، ولی خب قوانین سایت این رو میگه وگرنه آدم چرا نباید به همنوعش کمک کنه خواستند ما را دفن کنند، غافل از آنکه ما بذر بودیم...🙂🌱 ☄️گم شده در دنیایی که وجود ندارد!☄️عاشق ادبیات و علاقهمند به کتابخوانی 🪐🦋(عاشق و متاهل❤️🍃)
ع_ش_ق مدیر استارتر عضویت: 1400/10/20 تعداد پست: 193 دور از جان عزیز، ولی خب قوانین سایت این رو میگه وگرنه آدم چرا نباید به همنوعش کمک کنه ندارم بخدا یعنی اگه بچم میبینی گریه میکنی ازکجا بیارم ندارم خوب ازفامیلاتون کسی نیست توروخدا من امدم براتون دستام خالی نزارید
ماه_بانو_جانم عضویت: 1400/04/16 تعداد پست: 1974 ندارم بخدا یعنی اگه بچم میبینی گریه میکنی ازکجا بیارم ندارم خوب ازفامیلاتون کسی نیست توروخدا من امدم ... عزیزم یه تاپیک جامع و بهتر بزنی شاید کسی تونست کمک کنه❤️ خواستند ما را دفن کنند، غافل از آنکه ما بذر بودیم...🙂🌱 ☄️گم شده در دنیایی که وجود ندارد!☄️عاشق ادبیات و علاقهمند به کتابخوانی 🪐🦋(عاشق و متاهل❤️🍃)