2777
2789
عنوان

سلام

53 بازدید | 5 پست

سلام دخترم۲سالشه برق روگرفتش ودستش سوخت وعملی داره اونایی که قادربه کمک کردن هستند خواهش میکنم به من پول بدن حتی اگه هرنفر۱۰تومان باشه عملیش ۵۰۰۰.۰۰۰تومان

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چراممنوعه یعنی کسی تو دنیا هیچی کارخوب نمیکنه مثل یه گدایی حسابم کن 

دور از جان عزیز، ولی خب قوانین سایت این رو میگه وگرنه آدم چرا نباید به همنوعش کمک کنه

خواستند ما را دفن کنند، غافل از آنکه ما بذر بودیم...🙂🌱 ☄️گم شده در دنیایی که وجود ندارد!☄️عاشق ادبیات و علاقه‌مند به کتاب‌خوانی 🪐🦋(عاشق و متاهل❤️🍃)
دور از جان عزیز، ولی خب قوانین سایت این رو میگه وگرنه آدم چرا نباید به همنوعش کمک کنه

ندارم بخدا یعنی اگه بچم میبینی گریه میکنی ازکجا بیارم ندارم خوب ازفامیلاتون کسی نیست توروخدا من امدم براتون دستام خالی نزارید

ندارم بخدا یعنی اگه بچم میبینی گریه میکنی ازکجا بیارم ندارم خوب ازفامیلاتون کسی نیست توروخدا من امدم ...

عزیزم یه تاپیک جامع و بهتر بزنی شاید کسی تونست کمک کنه❤️

خواستند ما را دفن کنند، غافل از آنکه ما بذر بودیم...🙂🌱 ☄️گم شده در دنیایی که وجود ندارد!☄️عاشق ادبیات و علاقه‌مند به کتاب‌خوانی 🪐🦋(عاشق و متاهل❤️🍃)