2777
2789
عنوان

پرمویی

| مشاهده متن کامل بحث + 1411 بازدید | 72 پست
واسه زیر بغل لیزر خیلی جوابه منم مثل تو انقد شیو کرده بودم  زبر و سیاه شده بود برو لیزر درست ...

پس برم کلینیک لیزر کنم درسته؟؟

یا منظورتون اینه اول برم دکتر پوست 

من خیلی ناراحتم واقعا چون همسرمم ی سره ازم میخواد لباسای باز نیم تنه ای بپوشم خیلی خجالت میکشم بااینکه کاملا سفید پوستم و هیکلم خیلی خوبه ولی زیر بغلم اعتماد به نفسی برام نزاشته 😥😥😦😦😟😟

من همون کاربری madam قبل هستم ده سال خواننده خاموش بودم و دوبار هم کاربریم لغو شد ...دعا کنید ارامش بیاد به زندگیم و منم خومه دار بشم🙏 و بتونم ی زن خیلی موفق بشم دوست دارم به اوووووج برسم 😊 خدایا بابت تمااااااام داشته هام و داده هات شکر راهم رو هموار کن بتونم به زندگیم سامان بدم من لیاقت بهترینارو دارم خدایا هواست به منم باشه 😍😔🙏
کجل داره؟؟جواب میده؟؟؟

دستگاه خوب نبوده منم چند سال پیش هزینه ای زیادی کردم ولی نه تنها نرفتن بلکه زیاد شدن امسال دستگاه کندلا رفتم هزینشم به نسبت قبل کم بود تو جلسه اول همه نابود شدن تا آخر هشت جلسه رو رفتم راضیم به دونه هم در نمیاد ماه پیش واسه شارژش رفتم صورتم هم مو زیاد داشت

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

پس برم کلینیک لیزر کنم درسته؟؟ یا منظورتون اینه اول برم دکتر پوست  من خیلی ناراحتم واقعا چون ...

مشکل هورمون که نداری قطعا چون فقط زیربغلت اینطوریه
هر کلینیکی که بری باید دکتر پوست داشته باشه
اگه نداره که اصلا کلینیکش به درد نمیخوره
ی دستگاه دارن فقط....
راحت هر لباسی که دوست داری میتونی بپوشی

خدایا تسلیم توام میدونم که برای بندت خوب میخوای

عزیزم شما زمینه پر مویی رو داری 

اول علتش رو درمان کن 

منم میرفتم لیزر بعد اون طور که باید جواب نگرفتم جلسه هشتم 

بیخیالش شدم رفتم دکتر 

غذاهامو رعایت میکنم 

ورزش میکنم و قرصامو میخورم تا مشکلم حل بشه 

بعد برم لیزر

۱^هر وقت خواستی به اسم با نمک بودن حرفیو بزنی اول از خودت بپرس اگه یکی اونو به خودت بگه اسم اون آدمو چی میذاری؟۲^اگه جایی از حرفم توهین به قشر یا گروه خاصی بود و باعث شد بهتون بر بخوره بگین من عذرخواهی کنم
لیزر خانگی میگن زیاد جواب نمیده 

یه بنده خدایی لیزر خریده و استفاده میکنه همش هم تا منو میبینه میگه بخر خوبه حالا شوهرم میگه اون هدفش اینه که به روت بیاره وگرنع اگه به فکرته چرا تو جمع جلوی همه خانم و اقا بهت میگه اصلا چه لزومی داشته که بقیه بدونن تو پرمویی.به حرفش اهمیت نده

حالا که شما اینطور گفتی دارم به حرف شوهرم میرسم

مشکل هورمون که نداری قطعا چون فقط زیربغلت اینطوریه هر کلینیکی که بری باید دکتر پوست داشته باشه اگه ...

ن ندارم چون کلا پرمو نیستم صورتموو دستامو که سالی یکی دوبار اصلاح میکنم پاهامم ده روز ی بارولی  زیربغلمم بخاطر باشگاه اینا که چندساله مدام میرم همش باید تمیز باشه اینطوری شد پریروز واقعا دیگه خجالت کشیدم نیم تنه حلقه ای بپوشم بیشتر بخاطر سیاه شدنش ناراحتم کاش لیزر درست کنه رنگ پوستمو 

ممنونم عزیزم 

حتما ی جامیرم که دکتر پوست داشته باشه😍

من همون کاربری madam قبل هستم ده سال خواننده خاموش بودم و دوبار هم کاربریم لغو شد ...دعا کنید ارامش بیاد به زندگیم و منم خومه دار بشم🙏 و بتونم ی زن خیلی موفق بشم دوست دارم به اوووووج برسم 😊 خدایا بابت تمااااااام داشته هام و داده هات شکر راهم رو هموار کن بتونم به زندگیم سامان بدم من لیاقت بهترینارو دارم خدایا هواست به منم باشه 😍😔🙏
نه خودمم پیش دکتری که تو کلینیک بود رفتیم

یه سوال بپرسم خنده داره؟؟؟برم مطبش یا تو بیمارستان نوبت بگیرم

به نظرتون براشون فرق داره

بعضی دکترها رو دیدم تو بیمارستان اصلا اهمیت نمیدن بعد که میرم مطب حسابی ....

چرا کیست دارم😞😞ولی ازمایش هام نرمال بود

خب همین دیگه اصلاح سبک زندگی بکن، دارو هم طبق نظر دکتر مصرف کن ، بعد لیزر کن میبینی که دیگه میره کامل 

من یک مادرم، مادری بدون زایمان اما عاشق فرزندانم. حس شیرین مادریم را با هیچ لذتی تغییر نخواهم داد.     
یه سوال بپرسم خنده داره؟؟؟برم مطبش یا تو بیمارستان نوبت بگیرم به نظرتون براشون فرق داره بعضی دکتره ...

حالا از نظر من فرق نداره
دکتر خوب همه جا خوبه

خدایا تسلیم توام میدونم که برای بندت خوب میخوای