2777
2789
عنوان

خیانت شوهر

3064 بازدید | 150 پست

تو رو خدا کسی تجربه داره کمک کنه ۶ ساله ازدواج کردیم دوتا دختر کوچولو دارم شوهرم خیلی ادم خوبی بود اصلا کاری به دوست دختر واین چیزا نداشت تا اینکه یه رفیق بد کشوندش به این سمت تو این دوماهی که با رفیقش دوست شده بود بس رفیقش از این کارا میکرد اینم وسوسه شد با یه زن که از خودش ۳ سال بزرگ تره وسه تا بچه داره دوست شد یه شب دور اومد خونه وقتی خوابید رفتم سراغ گوشیش دیدم بله اقا دوست دخترشو برده دکتر وبعدشم براش ساندویچ گرفته کلی هم تو پیاما قربون صدقش رفته خلاصه باهاش دعوا کردم وقسم خورد دست رو قران گذاشت که دست به جونش نزده بعدا فهمیدم چهار روز بوده با هم دوست بودن دارم داغون میشم با اینکه یک ماه گذشته ولی هر روز فکرای جدیدتر میاد سراغم به هیچکسم نگفتم تو روخدا کمک کنید دارم دق میکنم😭

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

شماره زنه بده برم فحشش بدم🤣😂😂😂😂

زنگش زدم همون شب ببینم واقعا زنیه هر چی از دهنم در اومد بعض گفتم بهش گفتم صبح میام در خونت ابروت میبرم ترسید گوشی رو قطع کرد

عزیزم تازه اولشه تو رو خدا برو پیش مشاور من ۴ ساله دارم زجر میکشم خیلی عذاب اوره اگه نری پیش مشاور مثل من مجبور میشی داروی ارام بخش بخوری خدا از شوهرم نگذره تمام تصوراتم ازش عوض شد زندگی ما خیلی خوب بود نمیدونم چرا این کار رو کرد 

خدا کمکت کنه 😢😢

حتما برو مشاور چون ضربه سختیه 

برای شادی روح مامانم صلوات میفرستین🥺🥺 فرستادین بگین منم برای حاجتتون بفرستم ❤️ هرکسی دلمو میشکنه شکایتشو پیش تو میارم خدا شکایت خودتو به کی کنم 😔😔

بله بایدم داغون باشی خاک تو سرش

عزیزم تا عمر داری این حرص و ناراحتی فروکش نخواهد کرد

من از دیوانه ها دیدم ، هزاران عاقل مرده !•~•                                                                                                           خدایا همیشه هوامو داشته باش ❤                                    
زنگش زدم همون شب ببینم واقعا زنیه هر چی از دهنم در اومد بعض گفتم بهش گفتم صبح میام در خونت ابروت میب ...

خب اگه مخای من پنج شنبه خونه تنهام 2 برابر بهش بگم😂😂😂😂یه تلافی شده باشه شمارمو ناشناس میکنم که نشناسه

سلام گوگولیا ناعنگی میقولین؟ (づ。◕‿‿◕。づ) 

چرا فکر میکنی چون چیزی کم داشتی رفته سراغ یه زن هرزه چرا اعتماد به نفس خودت رو میاری پایین 

چیزی که باعث شده اون بره سراغ این کار کثیف تربیت بد خودش و وسوسه های شیطانی رفیقش بوده 

اینقدر به خودت سخت نگیر با این کار از درون نابود میشی و یه موقعی میفهمی که همسرت سالم و سرحاله ولی شما به خاطر فکر کردن به کارهایی که شاید اون نکرده داغون و پیر و عصبی شدی

ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ