2777
2789
عنوان

خیانت شوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 3064 بازدید | 150 پست
بچه داری یکم شرایطت سخت شده وگرنه راه زیاد هست ... حداقل خونه ای ملکی از همسرت به نام خودت کن تا ای ...

میخوام یه روز رفت بیرون صندلی عقب ماشینش قایم بشم مچشو بگیرم اگه دوباره ازش خیانت ببینم وسایلمو جمع میکنم از زندگیش میرم اخه اینا خانوادتن اینجورین پدرشوهر م الان پیریه ولی دست از کاراش برنداشته خودمو بخاطر یه مرد پیر واز کار افتاده نمیکنم

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

تو چکار کردی اقات الان کاری نداره؟

اونقدر این قضیه برای من سنگین بود که کامل اعتماد به نفسم رو از دست دادم با وجود اینکه همه به من میگن زیبایی ولی همش احساس میکنم زشتم که شوهرم رفته سراغ کسی دیگه .ولی دوست دخترش خیلی زشت بود تازه از اون زنهای بدکاره بود که هر شب بغل یه نفر بود و شوهر بیچارش خبر نداشت .دختر دهاتی بود و چوپان .به قران راست میگم چوپان بود اونوقت من خاک بر سر تحصیل کرده واز یه خانواده با اصالت

ی چیزی بهت بگم

میدونی همیشه اونی ک خیانت میکنه خیلی بیشتر از اونی ک خیانت میبینه اذیت میشه وصدمه میبینه 

شوهرت بیشترازتو داغون میشه چون کارما پس میده زمین گرده ی اتفاق بد براش میفته مطمئن باش برای همین اون بیشتر صدمه میبینه توام فقط دیگ نمیتونی به هیچ آدمی اعتماد کنی..

مثه من😑😏

فقط میگم خوشحال باش و زندگی کن

!Lets be clear i trust no one  !                                   بذار رو راست باشم؛ من به کسی اعتماد ندارم!🖤                  همیشه عشق باشد،همیشه برکت💙                          https://harfeto.timefriend.net/16545522888122
اره داره اونو بدجور ترسوندم مطمعنم نمیره سمتش ولی میترسم یکی دیگه پیدا کنه اخه نصابه هر روز خونه مرد ...

بگو نصابی که چشم پاک نباشه خیلی ناپاکه .بترسونش .بگو خائن ترین آدم هستی .دزد ناموسی .مردم به تو اعتماد میکنن میزارن بری خونشون .

خداینکرده سرت میاد میفهمی .

خیلی نصیحتش کن .ان شالله اولین بارو آخرین بارش بشه.

هرگاه خداوند تورا به لبه پرتگاه هدایت کرد به او اطمینان کن چون یا تورا از پشت خواهد گرفت یا پرواز کردن را به تو خواهد آموخت.

[QUOTE=223072220]اونقدر این قضیه برای من سنگین بود که کامل اعتماد به نفسم رو از دست دادم با وجود 

اقات باهات خوبه ؟شوهر من نمیدونم فیلم بازی میکنه یا واقعا پشیمونه اخه هیچ کدوم تز حرفاش نمیتونم باور کنم

خیلی سخته درکت میکنم منم تو همین شرایطم نفس کشیدن برام عذابه... به بهونه کمک کردن به یه زن  داشت قضیه به جاهای باریک کشیده میشد💔💔

خداوندا ! اگر جایی دلی بی تاب دلدار است نمیدانم چطور...! اما خودت پادرمیانی کن...

ی چیزی بهت بگم میدونی همیشه اونی ک خیانت میکنه خیلی بیشتر از اونی ک خیانت میبینه اذیت میشه وصدمه می ...

اره خیلی فیلم ومتن نشونش دادم گفتم ببین اخرش هم تو هم زنه مجازات میشین 

عزیزم تازه اولشه تو رو خدا برو پیش مشاور من ۴ ساله دارم زجر میکشم خیلی عذاب اوره اگه نری پیش مشاور م ...

خودش دلیلش رو چی میگه؟ 💔

خداوندا ! اگر جایی دلی بی تاب دلدار است نمیدانم چطور...! اما خودت پادرمیانی کن...