2777
2789

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

کاهو بخور ..سبزی بخور..اب جوش بخور 

نرسیده به دریا🏖️                                                             اسمم ساحل🙂                                                                میشه برای شفای مادرم وسلامتی خوانوادم یه صلوات بفرستی🙏❤️

چند تا انجیر خشک و چند ساعت توی یه لیوان آب بذار خیس بخوره، بعد از چند ساعت بخور، شکمتو شل میکنه، مایعات و آب زیاد بخور، یبوست بیشتر بخاطر کم آبیه، آبش خشک میشه و سفت و دردناک میشه

اسی صبح ناشتا چند تا لیوان آب جوشیده سرد شده بخور، تمام کثافتی های بدنتو میشوره و میبره و شکمتو کار میندازه و بدنتو پاکسازی میکنه، چند مدت صبحها اینکارو انجام بده بعد نتیجه اشو میبینی

وای عزیزم من ۲ هفته دفع نداشتم میدونی چی‌میکشی الان😔

میدونی چی خوبم کرد؟ دکترم گف تا ۲۰ روز دفع نداشته باشی هم طبیعیه استرس نداشته باش. خیالم ک راحت شد فرداش رفتم دسشویی.

من ک یبوست بودم از ترسم کم غذا میخوردم یا غذاهای یبوست زا مثل برنج و نون و چایی اصلا نمیخوردم ولی دکتر گف هرچی دوس داری بخور، وقتی حسابی خوردم باعث شد برم دسشویی😅😅 البته روغن زیتون و خود زیتون هم خیلی خوبه

بعد اینکه اگ خوب نشدی شربت لاکتولوز یا سی لاکس بخور

استرس نداشته باش عزیزم خوب میشه زود

ثمین به معنی گرانبها، قیمتی💎