2777
2789
عنوان

تروخدا بیایین

118 بازدید | 20 پست

بچه ها تروخدابگین چیکارکنم دیگه ساده نباشم احساس میکنم خیلی خنگم توهمه چی مثلا دقتم کمه یایه نفرچیزی بخوادازم نمیتونم بهش نه بگم چیکارکنم آخه؟راه حل بدین بهم 

دوستای گلم میشه برای درست شدن کارم بادلای پاکتون صلوات بفرستین خیلی محتاج یه معجزه ام

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تمرین کن ک ی سری مرزا برا خودت مشخص کنی و همین طور نه گفتن

چجوری اخه بخداامروزیکی ازفامیلامون منودید گفت فلان وسیلتو میدی به من قرض منم روم نشدبگم نه شوهرمم کلی دعوام کرد

دوستای گلم میشه برای درست شدن کارم بادلای پاکتون صلوات بفرستین خیلی محتاج یه معجزه ام
چجوری اخه بخداامروزیکی ازفامیلامون منودید گفت فلان وسیلتو میدی به من قرض منم روم نشدبگم نه شوهرمم کل ...

تمرین کن سعی کن حرف مردم برات مهم نباشه ای جور مواقع بهشون بگو با تمام احترامی ک براتون قائلم متاسفم نمیتونم بدم چون خودم لازمش دارم یل هرچی دیگ

امضامو بخووون دعوا دوووس دااارم😤🔪اسمم الکیه

عزیزم تو خنگ نیستی من خودم خیلی بی دقتم یا جای همه چیو فراموش میکنم ولی الان بهتر شدم چون وقتی میخوام ی کاری انجام بدم اول از همه تو ذهنم همون کار و مرور میکنم واقعا خیلی بدرد میخوره واسه اینکه نمیتونی به درخواست بقیه جواب منفی بدی باید این و تمرین کنی اگه ازت درخواستای بی جا میکنن با پروگی توام مثلا خودشون جواب منفی بده اصلا نگا نکن دوست صمیمیته با فامیل نزدیکته اگه واقعا شرایطشو نداری یا احساس میکنی طرف داره از مهربونیت استفاده میکنه سریع واکنش نشون بده با بی احترامی نه ها با آرامش 

عزیزم تو خنگ نیستی من خودم خیلی بی دقتم یا جای همه چیو فراموش میکنم ولی الان بهتر شدم چون وقتی میخوا ...

مرسی واقعا عالی بودحرفات 😍😍

چجوری اخه بخداامروزیکی ازفامیلامون منودید گفت فلان وسیلتو میدی به من قرض منم روم نشدبگم نه شوهرمم کل ...

بببن تو میدونستی که این وسیله رو نیاز داری یا همسرت راضی نیست تو این وسیله رو بدی خلاصه نباید میدادیش...

باید با ی لبخند بهش میگفتی نه متاسفانه این وسیله رو خودم نیاز دارم یا جمله های دیگه خیلی محترمانه هیچوقت تو جمله هات از شرمنده ام خودم نیاز دارم یا ببخشید استفاده نکن اینجوری تو ذهن اون طرف اینه که تو وظیفت بوده اینکارو بکنی واسه همین معذرت میخوای

عزیزم تو خنگ نیستی من خودم خیلی بی دقتم یا جای همه چیو فراموش میکنم ولی الان بهتر شدم چون وقتی میخوا ...

متاسفانه امروزتورودربایستی گیرکردم وگفتم فلان وسیله رومیدم بااینکه اون لحظه قلباراضی.نبودم ولی خجالت کشیدم بگم نه  

بببن تو میدونستی که این وسیله رو نیاز داری یا همسرت راضی نیست تو این وسیله رو بدی خلاصه نباید میدادی ...

وای چقدرباحرفات ازخودم خجالت کشیدم رسماگندزدم به زندگیم بااین خجالتم کلانمیدونم چرانمیتونم به کسی نه بگم🥺🥺

بالاگفتم بخون  

خب ببین نباید اینجوری کنی مخصوصا وقتی ک شوهرتم ناراحت شده. کلا من هروقت تو هر موقعیتی حسم مث تو میشه ب خودم چطور اون طرف انقد پرروئه ک بیاد چنین چیزی بگه من نتونم جوابشو بدم؟؟ یا اینم ک طرف واقعا قصدی ندارم خیلی راحت و دوستانه میرم میگم راستش عزیزم من خودم خیلی ب این وسیله نیاز دارن الان نمیتونم بهت قرض بدم شرمنده