2777
2789
عنوان

تروخدا بیایین

| مشاهده متن کامل بحث + 119 بازدید | 20 پست
وای چقدرباحرفات ازخودم خجالت کشیدم رسماگندزدم به زندگیم بااین خجالتم کلانمیدونم چرانمیتونم به کسی نه ...

نه عزیز خجالت چرا من خودم قبلا مثل تو بودم تقریبا اکثر آدما این دوره رو دارن یکی زودتر یکی دیرتر یکی هیچوقت این اخلاق نمیتونه کنار بزاره تو از الان باید بزاری کنار چون اینجوری تو فکر همشون این میشه که آره این سادست هرکاری دوس دارم بکنم حتی میزنن او وسیله رو خراب میکنن با پروگی میان میگن آره دیگه خراب شد ی ببخشید میگن میرن چون میگن سادست چیزی نمیگه در حالی که نمیدونن از مهربونیه ولی باید در جواب درخواست هایی که واقعا راضی نیستی خودت لازم داری مودبانه بگی نه به خصوص که متاهلی چون الان شما هرچی دارن واسه جفتتونه اگرم سر چیزی راضی بودی که بدی ولی وسیله مشترو بین شما همسرت ولی شک داری که همسرت راضی نیست به اون آدم که این درخواستو داره بگو باید از همسرم بپرسم لازم دارتش اون وسیله رو یانه اگه همسرت لازمشم نداشت ولی دلشم نمیخواست بدتش تو فقط بگو همسرم خودش نیاز دهره یا خودم لازم دارمش متاسفانه همین

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

خب ببین نباید اینجوری کنی مخصوصا وقتی ک شوهرتم ناراحت شده. کلا من هروقت تو هر موقعیتی حسم مث تو میشه ...

وای الان من به طرف گفتم وسیله رومیدم چیکارکنم الان؟؟

دوستای گلم میشه برای درست شدن کارم بادلای پاکتون صلوات بفرستین خیلی محتاج یه معجزه ام
نه عزیز خجالت چرا من خودم قبلا مثل تو بودم تقریبا اکثر آدما این دوره رو دارن یکی زودتر یکی دیرتر یکی ...

مرسی ازراهنماییات خیلی عالی بودن ممنون

دوستای گلم میشه برای درست شدن کارم بادلای پاکتون صلوات بفرستین خیلی محتاج یه معجزه ام

ببین اگه من جای تو بودم دیگه چون بهش گفتم و یجورایی مسئولیت این موضوع خودم قبول کردم این سری میدادم ولی اگه همسرت خیلی ناراحت شده میتونی به اون آشناتون بگی که یادم نبود خودم لازمش دارم یا اگه مشترکه بین تو همسرت بگو یادم نبود از همسرم بپرسم اون لازمش داره 

اره ب نظر منم ب قول tioina یا باید مسئولیتشو قبول کنیو این دفعه رو بدی و از دفعه بعد رو خودت کار کنی یا اینم ک یجوری بپیچونی، مثلا بگی ببخشید نیاز پیدا کردم دیگه نمیتونم بدم یا هرچی