2777
2789
عنوان

مردای ترک

421 بازدید | 21 پست

با نامزدم رفتم سرویس عروسی بخرم بهم گفته تا 40_50 تومن حداکثر می‌خره برام، یعنی فوقش 30 گرم، منم هی سبک سنگین میکنم بهش فشار نیاد، بعد اونجا یه گردنبد بلند برای مادرش انتخاب کرد میخواد بخره بعنوان هدیه عروسی به مادر، 20میلیون پولش... من باید چیزی بگم بهش؟ تبریزی هستن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اصصصصصصصصصصصصلا همچی رسمی نیست

الان منو میان میخورن.ولی رک بگم شرایطی نیس ک بیاد برا مامانشم طلا بگیره ک مثلا بعلله کادومه براشما

خب الان کلی خرج هس اینوسط

من به دستان خدا خیره شدم،معجزه شد....🌸🌿 میشه برا خوشبختیم دعا کنین ؟؟میشه برا سلامتی نینی تودلیــم دعا کنین ؟

اسی بدت نیاد 

خیلی ببخشید

داره خرت میکنه ...من اینارو میشناسممممممممم اینا یموجودی ان زرنگ نباشی باختی واقعا.

من به دستان خدا خیره شدم،معجزه شد....🌸🌿 میشه برا خوشبختیم دعا کنین ؟؟میشه برا سلامتی نینی تودلیــم دعا کنین ؟

اسی چشماتوخوب باز کن

مادری که تو عروسی چنین هدیه ای رو از پسر قبول کنه، در آینده انتظارات بیشتریخواهد داشت

اون که میبینه بچه ش تو خرجه و باید برای زندگیش خرج کنه، چنین هدیه ای رو نباید قبول کنه. 

«الحمدللَّه الذی جعلنا من المتمسّکین بولایة امیرالمؤمنین و الائمّة علیهم السّلام

ما تبریزی هستیم تو کل فامیل خودم و شوهرم همچین کسی ندیدم که برای مادرش بخواد طلای بیست میلیونی بردارده، معمولا پدرومادر برای بچه شون طلا می گیرن، مگه عروس مادرشوهرته که می خوای کادوی عروسی بدی!!!!  چه مادری داره نامزدت بجای اینکه دست پسرش رو بگیره و نصیحتش کنه که پول هاتون رو جمع کنین به یه جایی برسین داره ازش می کنه

گفتند که او عاشق گیسوی کمند است موهای من از عصر همون روز بلند است