2777
2789
عنوان

مردای ترک

| مشاهده متن کامل بحث + 421 بازدید | 21 پست

رسم مادرزن سلام هست ک بعد عروسی داماد کادو میبره برا مادرزنش!

ولی خب بنظرم اگه اذیتی راجبش صادقانه و در ارامش با طرفت حرف بزن ،بگو پول و ایندتون برات مهمه، کلا همچی بستگی ب طرفت داره سطح فکری و خصوصیات خانوادگیشون ببین شعور و درکشون در چ حده بالاخره قراره ی عمر زندگیه موقتی نمیری خونش ک

به نامزدت هم بگو چراغی که به خانه رواست به مسجد حرام است از الان بخواد فردین بازی دربیاره کارت ساخته است پس فردا از گلوی تو و بچه هات می زنه می بره می ده به مادرش، مادرشوهرت هم که ماشاالله بگیره فکر پسرش نییس، یه دعوای حسابی راه بنداز که هم مادرشوهرت بفهمه که تو از اوناش نیستی هم شوهرت از فدارکاری بی خودیش دست برداره

گفتند که او عاشق گیسوی کمند است موهای من از عصر همون روز بلند است

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

😄😄😄😄😄😄😄😄واس زنش توفشاره و کم پول

ولی برا مادرش طلا میگیره اونم بیس تومنی دم عروسی ک کادو باشه

مادرشه عزیزشه همه اینا بکنار

ولی کسی ک توفشاره مهمترین کارارو میکنه اول

و اون تویی.خریدای توعه ...سرویس خوب برا توعه.

من داداشم تک پسره بقررررران جواب مامانمو خوددددم میدم اگ همجی کادویی رو از داداشم قبول کنه اونم اگ توفشار مالی باششششه

من به دستان خدا خیره شدم،معجزه شد....🌸🌿 میشه برا خوشبختیم دعا کنین ؟؟میشه برا سلامتی نینی تودلیــم دعا کنین ؟

هدیه عروسی برای مادر شوهررر!!!!!

مادرشوهر باید طلا هدیه بگیره واسه عروس، برعکسه!!

شما هم یه سرویس گرون انتخاب کن و کوتاه نیا

و هر چی ارزون پیشنهاد داد قبول نکن بگو خوشم نمیاد، از این به بعد هم دلت نسوزه برای نامزدت، چون فهمیدی اگه واسش قناعت کنی میبره میده مادرش 

هر چیزی فقط تو زمان خودش باارزشه                                                                                                                                                      بی حجابی حقوق زن نیست                                                                  اضافه حقوق مَرده