2777
2789
عنوان

هدیه روز زن

266 بازدید | 20 پست

هدیه روز زن برای مادرشوهرم و مادرم نمیدونم چی بخرم شما چی پیشنهاد میکنین؟

بگین شوهراتون برای روز زن چی گرفتن براتون؟ من اولین ساله عقدم برای روز زن دلم میخواد طلا واسم بخره ولی فک نکنم بخره🥺🥺

▪️مـن از تبــار زن های تکراری نـیســتـم... مــن از نســلِ هــمان تـافتـه جـدا بافتــه ام...✨الّلهُـــــــمَّ صَــلَّ عَلَـــی مُحَــــمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّــدٍ و عَجِـــل فَرَجَــهم

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

طلا رو  تو نوروز و قربان و یلدا میارن روز زدن فوقش سه بلوزی .شلواری .من یه بار شومیز خریدم یه بار روسری .امسال هم شال میخرم با چن تا چیز جوراب پوم پوم دار .پاپ سوکت پوم دار. ریمل .اینا هم سفارش میدم

عزیزم از الان که نمیدونیم چی خریده یا قراره بخره، اما منم دوست دارم انگشتر طلا بخره برام، اگرهم اونو نخره تو اینستا چند دست لباس سفارش دادم پولش بالای یه تومن میشه مطمئنم میگه اونم کادو روز زنت🤣🤭

برا مادرهامونم پول میزاریم تو پاکت و میدم بهشون چون الان پول از هرچیزی آبرومندتره و نیازه همه هست

یه گل پسر دارم و تو اقدامم برا دومی🥰 خیلی دوس دارم هر چه زودتر خونواده مون چهارنفره بشه😍 خوشبختیمون تکمیل میشه ان شالله😍🧿ماشاءالله لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم🧿♥️بالاخره بی بی چکم در تاریخ ۱۴۰۲/۱۱/۱۲مثبت شد😍 خدا هدیه تولدم رو یه هفته زودتر داد بهم...🥰۱۴۰۳/۱/۲۱ تو سونو ان تی بهم گفتن دخمله😍🫀 خدایا شکرت بابت این نعمت های قشنگی که بهم دادی❤️ بی صبرانه منتظرتیم ماهلین مامان🥹🤗دختر قشنگم ۱۴۰۳/۷/۸ زمینی شد...خوش اومدی نفس مامان🫀با احترام درخواست دوستی پذیرفته نمیشود🖐️🙏

والا همسرم که پیشاپیش گفته نه کادو میدم نه روز مرد میخواد کادو بهم بدی😁میگه این بده بستونا و مسخره بازیا چیه 

به مامانا هم پول میدیم

سلامتى اونى كه برام ٢٤ ساعت كار كرد حقوقم نخاست ميگفت خوشبخت شی خستگيم در ميره ،،،مادر رو میگم. به سلامتی مادر که فرشته روی زمین است
کِیه روزه زن؟

هفته دیگه ۳ بهمن

یه گل پسر دارم و تو اقدامم برا دومی🥰 خیلی دوس دارم هر چه زودتر خونواده مون چهارنفره بشه😍 خوشبختیمون تکمیل میشه ان شالله😍🧿ماشاءالله لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم🧿♥️بالاخره بی بی چکم در تاریخ ۱۴۰۲/۱۱/۱۲مثبت شد😍 خدا هدیه تولدم رو یه هفته زودتر داد بهم...🥰۱۴۰۳/۱/۲۱ تو سونو ان تی بهم گفتن دخمله😍🫀 خدایا شکرت بابت این نعمت های قشنگی که بهم دادی❤️ بی صبرانه منتظرتیم ماهلین مامان🥹🤗دختر قشنگم ۱۴۰۳/۷/۸ زمینی شد...خوش اومدی نفس مامان🫀با احترام درخواست دوستی پذیرفته نمیشود🖐️🙏

عع چ زود مرسی

خواهش میکنم گلم

عزیزم از الان که نمیدونیم چی خریده یا قراره بخره، اما منم دوست دارم انگشتر طلا بخره برام، اگرهم اونو ...

ببخشید پول مثلا چقد چه مبلغ مناسبه؟

▪️مـن از تبــار زن های تکراری نـیســتـم... مــن از نســلِ هــمان تـافتـه جـدا بافتــه ام...✨الّلهُـــــــمَّ صَــلَّ عَلَـــی مُحَــــمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّــدٍ و عَجِـــل فَرَجَــهم
والا همسرم که پیشاپیش گفته نه کادو میدم نه روز مرد میخواد کادو بهم بدی😁میگه این بده بستونا و مسخره ...

پول چه مبلغی میدین؟ چقد مناسبه؟

ببخشید پول مثلا چقد چه مبلغ مناسبه؟

خب عزیزم هرکس در حد وسع خودش، مثلا ما ۵ سال پیش که ازدواج کردیم ۵۰ تومن دادیم بهشون، الان رفته رفته بیشترشده امسال شاید ۲۵۰ بدیم شایدم ۲۰۰