2777
2789
عنوان

هدیه روز زن

| مشاهده متن کامل بحث + 266 بازدید | 20 پست
پول چه مبلغی میدین؟ چقد مناسبه؟

والا دروغ چرا چون هزینه زندگی بالاس زیاد نمیتونیم هزینه کنیم، نفری 150 میدیم

سلامتى اونى كه برام ٢٤ ساعت كار كرد حقوقم نخاست ميگفت خوشبخت شی خستگيم در ميره ،،،مادر رو میگم. به سلامتی مادر که فرشته روی زمین است
والا دروغ چرا چون هزینه زندگی بالاس زیاد نمیتونیم هزینه کنیم، ن فری 150 میدیم

اره بخدا هزینه ها خیلی بالاس منم خیلی تو فکرم نمیدونم چی کنم

▪️مـن از تبــار زن های تکراری نـیســتـم... مــن از نســلِ هــمان تـافتـه جـدا بافتــه ام...✨الّلهُـــــــمَّ صَــلَّ عَلَـــی مُحَــــمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّــدٍ و عَجِـــل فَرَجَــهم

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

اره بخدا هزینه ها خیلی بالاس منم خیلی تو فکرم نمیدونم چی کنم

آخه چند روز بعدشم روز پدره دوباره باید کادو بدی، کم کم به عید نزدیک میشم و هزینه های سرسام آورش دیگه پولی ته جیب آدم نمیمونه

سلامتى اونى كه برام ٢٤ ساعت كار كرد حقوقم نخاست ميگفت خوشبخت شی خستگيم در ميره ،،،مادر رو میگم. به سلامتی مادر که فرشته روی زمین است

واسه مامانم شوهرم یه کیف شیک خرید ۴۳۰ تومن.مادر شوهرم نمیدونم .شوهرم باهاش قهدخ فک نکنم فعلا چیزی بخره خودمم شوهرم کیک میخره و گل هر سال هدیه فک کنم روکش ماشینمو عوض کنه ماره شده خاز حقوقمم دلم نیومده بدم ازم نطر خواست روگش زرشکی واسه ماشین قشنگه😁

روز زن کیه دیگه😐

کاربر سال ۹۶ هستم باعث تاسفه قفلی زدین رو کاربری من😒 پانزدهمین کاربری و.شماره مامانمه  دیگه اخرین شماره اس نفرین میکنم بی دلیل لغو کنین چون  سه تا از کاربریم بی دلیل ترکید😒