2777
2789
عنوان

مامانم😔

148 بازدید | 11 پست

دوستان سلام من اولین باره اینجا دارم چیزی مینویسم

مامانم حدود دو روزه دنده های راستش درد میکنن و دوبار پریود شده 😭

علائمش رو که تو گوگل میزنم چیز خوبی نمیاره🙂💔

خیلی نگرانم من ۱۷ سالمه و هفته بعد تولدمه واسع روز مادر کلی برنامه چیدیم. اما این اتفاق من رو خیلی ناراحت کرده همش گریه میکنم امسال کنکور دارم واسه امتحانام هیچی نمیخونم شما تجربه اب دارید که این علائم چیز عادی باشه؟😭😭😭

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

این طور باشهطبق حرفای گوگل من چند نوع سرطان دارم🤦

الکی خودتو نگران نکن

اگر فکر کنم بحث کردن با یک کاربر به جایی نمی‌رسه جواب نمی‌دم. بنابراین این جواب ندادن رو کم آوردن درنظر نگیر دوست عزیز. تا زمانی که حرفات عاقلانه باشه به نظرم لایق گفتگو هستی. هرجا هم فکر کردی من دارم اشتباه حرف میزنم با دلایل منطقی من رو مجاب کن. من با کمال میل عذرخواهی می کنم. با کاربرای کم سنی که خودشون رو عقل کل میدونن که کلا بحث نمیکنم چون همین نشونه ی بی عقلی شونه.
این طور باشهطبق حرفای گوگل من چند نوع سرطان دارم🤦  الکی خودتو نگران نکن

متاسفانه منم از سرطان می‌ترسم و جز سرطان جز دیگه ای نمیاره 

واقعا نمیدونم چیکار کنم اشکام بند نمیاد خیلی می‌ترسم 😭

متاسفانه منم از سرطان می‌ترسم و جز سرطان جز دیگه ای نمیاره  واقعا نمیدونم چیکار کنم اشکام بند ...

گوگل فقط تو کار سرطااانه ول کن گوگلو من خودمو روانی میکنم هر دفعه میرم دکتر آزمایش مییدم چیزی نیست🤣

متاسفانه منم از سرطان می‌ترسم و جز سرطان جز دیگه ای نمیاره  واقعا نمیدونم چیکار کنم اشکام بند ...

بذار چند روز دیگه مامانت رفت دکتر به این گریه کردنات میخندی

اگر فکر کنم بحث کردن با یک کاربر به جایی نمی‌رسه جواب نمی‌دم. بنابراین این جواب ندادن رو کم آوردن درنظر نگیر دوست عزیز. تا زمانی که حرفات عاقلانه باشه به نظرم لایق گفتگو هستی. هرجا هم فکر کردی من دارم اشتباه حرف میزنم با دلایل منطقی من رو مجاب کن. من با کمال میل عذرخواهی می کنم. با کاربرای کم سنی که خودشون رو عقل کل میدونن که کلا بحث نمیکنم چون همین نشونه ی بی عقلی شونه.
گوگل فقط تو کار سرطااانه ول کن گوگلو من خودمو روانی میکنم هر دفعه میرم دکتر آزمایش مییدم چیزی نیست🤣

ممنون واقعا خیلی اروم شدم 😭💙

داشتم دق میکردم دیگه 😔