2777
2789
عنوان

حذف درس

3002 بازدید | 11 پست

یه درس تخصصی رو امتحان دادم و  افتادم ولی باقی درس ها نمره هام زیر ۱۵ نیست اگر با استادش حرف بزنم بگم حذفم کنه حذف میکنه منو؟

من که قرار هست این درس رو دوباره بخونم ولی اگه با این نمره بمونه تو کارنامه معدلم خراب میشه

به نظرتون چیکار کنم؟

حقوق میخونم تا جاییکه اطلاعات داشته باشم جواب میدم . وقتی نظر میدم نگاه نمیکنم کاربر خانم هست یا آقا پس سوئ تفاهم نشه لطفا                                                                                        

بعد از امتحان نمیشه حذف کرد

ترمای بعد وردار و نمره خوب بگیر اون نمره قبلی برات پاک میشه و معدلت هم میره بالاتر

می‌دانی واقعا مشکل تو چیست؟؟؟                       تو نه می آیی، نه می‌روی، نه اجازه می‌دهی فراموشت کنم و نه آن‌گونه که من می‌خواهم مال من می‌شوی... 

کسی اطلاع نداره؟

حقوق میخونم تا جاییکه اطلاعات داشته باشم جواب میدم . وقتی نظر میدم نگاه نمیکنم کاربر خانم هست یا آقا پس سوئ تفاهم نشه لطفا                                                                                        

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

بعد از امتحان نمیشه حذف کرد ترمای بعد وردار و نمره خوب بگیر اون نمره قبلی برات پاک میشه و معدلت هم ...

واقعاً پاک میشه؟

اگه اینطور باشه من الان یه درس را با ۱۰ پاس بشم بهتره یا بیفتم بعد با  نمره خوبی پاس کنم؟

من ناراحت نمیشوم،تو هم لازم نیست ناراحت شوی؛داشتن اعتقاد متفاوت نباید موجب جدایی انسان های باشعور بشود.#کافکا
بعد از امتحان نمیشه حذف کرد ترمای بعد وردار و نمره خوب بگیر اون نمره قبلی برات پاک میشه و معدلت هم ...

آخه معدل الف نمیشم و نیازه که معدل الف شم یعنی حتی استاد بخواد هم نمیشه؟

واقعاً پاک میشه؟ اگه اینطور باشه من الان یه درس را با ۱۰ پاس بشم بهتره یا بیفتم بعد با  نمره خ ...

من دانشگاه دولتی بودم درسی ک میفتی باید حواست بشه بقیه نمره هات جوری نباشه ک مشروط بشی

من سه تا درس افتادم و ترمای بعد نمره بالای دوازده گرفتم و نمره های قبل توو معدلم بی تاثیر شد

می‌دانی واقعا مشکل تو چیست؟؟؟                       تو نه می آیی، نه می‌روی، نه اجازه می‌دهی فراموشت کنم و نه آن‌گونه که من می‌خواهم مال من می‌شوی... 
من دانشگاه دولتی بودم درسی ک میفتی باید حواست بشه بقیه نمره هات جوری نباشه ک مشروط بشی من سه تا درس ...

آهان خیلی ممنون🌷

من ناراحت نمیشوم،تو هم لازم نیست ناراحت شوی؛داشتن اعتقاد متفاوت نباید موجب جدایی انسان های باشعور بشود.#کافکا
آخه معدل الف نمیشم و نیازه که معدل الف شم یعنی حتی استاد بخواد هم نمیشه؟

ببینین حذف ی درس زمان مشخصی داره وقتی امتحان دادین نمیشه حذف کرد مگر اینکه استاد شمارو سیستمی ب خاطر غیبت حذف کنه

آهان خیلی ممنون🌷

خواهش

ببینین حذف ی درس زمان مشخصی داره وقتی امتحان دادین نمیشه حذف کرد مگر اینکه استاد شمارو سیستمی ب خاطر ...

ممنون

متاسفانه شرکت کردم و امتحان و خراب کردم

ممنون متاسفانه شرکت کردم و امتحان و خراب کردم

پیش میاد روحیتونو نبازین و ترمای بعد بیشتر تلاش کنین تا جبران بشه

پیش میاد روحیتونو نبازین و ترمای بعد بیشتر تلاش کنین تا جبران بشه

خیلی ممنون

2790
2778
2791
2779
2792