2777
2789

اسی گروه زدم تازه دا م از هر رشته و سنی اد  میکنم خواستی ادت کنم اونجا بخون 

من کوچیکتر از توام ولی خواستی باهم هم میتونیم بخونیم ساعت مطالعه ام روزی بیشتر از ۱۲هستش و رکوردم۲۰ساعت

هرچی که دیدم بسمه میرم....من خسته نیستم خود خستگی ام!این همه دویدم چی دستم رسید تهش؟!هنوز نشد یه عکس خوب ازم بگیرن!نقشه من این نیست سنگر بگیرم...فقط بگم نمیشه و تهشم بمیرم:)یه روزی این دنیاست که می‌رقصه به ساز من !خودمو میشناسم عقب نمی‌رم!✌️✨

فک کنم تو گروه دوازدهم تجربی هم هس اگه اشتباه نکنم

هرچی که دیدم بسمه میرم....من خسته نیستم خود خستگی ام!این همه دویدم چی دستم رسید تهش؟!هنوز نشد یه عکس خوب ازم بگیرن!نقشه من این نیست سنگر بگیرم...فقط بگم نمیشه و تهشم بمیرم:)یه روزی این دنیاست که می‌رقصه به ساز من !خودمو میشناسم عقب نمی‌رم!✌️✨

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم 12 تجربیم اگه خواستی بیا 

چرخ بر هم زنم ار غیر مرادم گردد؛من نه آنم که زبونی کشم از چرخ فلک💪😌 زانو نمیزنم حتی اگر سقف آسمان کوتاه تر از قامتم باشد...😎✌از خود قامتی خواهم ساخت به بلندای آسمان،همان قدر دست نیافتنی💟😍
روزی چند میخونی هدفت چیه

هدفم فیزیوتراپی ساعت خوندنم متغیره اصلا ثابت نیستم متاسفانه یعنی من یه روزایی نیم ساعت هم نمیخونم یه روزایی 13 ساعت میخونم :|

چرخ بر هم زنم ار غیر مرادم گردد؛من نه آنم که زبونی کشم از چرخ فلک💪😌 زانو نمیزنم حتی اگر سقف آسمان کوتاه تر از قامتم باشد...😎✌از خود قامتی خواهم ساخت به بلندای آسمان،همان قدر دست نیافتنی💟😍