2777
2789
اگه خواستی میتونم الگوهای سایز مولر رو بهت بفروشم اگه تهران باشی 

اخه مثلا سایز۴۰ که من‌میپوشم. الگوی اماده سایز ۴۰ روبکشم بپوشم دیگه پرو مشکلی پیش نمیاد؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سیلور چیه

الگو کشیدنش خیلی سخته مربی میگفت متد جدیده ولی خب تن خورش عالی اصلأ پرو نمیخاست بدون ایراد میدوخت 

اَكثِروا الدُّعاءَ بِتَعجِیل الفَرَجِ فَاِنَّ ذلِكَ فَرَجُكُم.برای تعجیل در ظهور من زیاد دعا کنید که خود فرج و نجات شما است. 🌼حضرت مهدی عج🌼
عه.میشه راهنماییم‌کنی؟

والا تن خورش بد نی کمترین پرو داره ولی بدرد مجلسی بنظرم نمیخوره...همون در حد لباس خونگی بیرونی...پس کنفور داره ک میشه انتقال داد و یا رگالی کردش

کاربری مهرناز۳۵ سابق...زمستان سرد کلاغ غذا نداشت تا جوجه ها شو سیر کنه، گوشت بدن خودشو میکند و میداد به جوجه هاش تا سیر شوندزمستان تمام شد و کلاغ مرد!اما بچه هاش نجات پیدا کردند و گفتند:آخی خوب شد مرد، راحت شدیم از این غذای تکراری!این است واقعیت این روزگار ما... 
وای ممنون میشم عزیزم خدا خیرت بده

ماکه رفت۶ بودیم اولش ازدامن هاشروع کرد بعدش بالاتنه و یقه ها و بعدش شلوار. اصلا دامن ها به دردنمیخوره‌.مهم بالاتنه هس و بعضی یقه ها مثل گرد و انگلیسی و... من یه کتاب داشتم بعدا متوجه شدم استادم هرچی گفته ازاون گفته کلا ازصفر تاصد رونوشته.جوریم توضیج داده فردباسوادم متوجه میشه.کتاب گرلاوین هس چون قدیمیه جلدش پاره شده ولی از کتابفروشیا و دکل ها بپرسی میدن بهت همه چیو توضیخ داده 

اخه مثلا سایز۴۰ که من‌میپوشم. الگوی اماده سایز ۴۰ روبکشم بپوشم دیگه پرو مشکلی پیش نمیاد؟

این الگو سایزی که استادمون داده گفته به تولیدی های لباس های بازار هم دادیم ،من دوختم مشکلی نداشته ودردسرهای کشیدن رو برام نداره راضی ام 

والا تن خورش بد نی کمترین پرو داره ولی بدرد مجلسی بنظرم نمیخوره...همون در حد لباس خونگی بیرونی...پس ...

رگالی روبلدی؟ میگن تجاری ها دوختش مثل بازاری هامیشه درسته؟

پس فقط بگم کتاب گرلاوین؟

ارره. کتابفروشیای قدیم هم بپرسی دارن. اگه دوختشو بلدنبودی یا یه دوره فقط واس دوخت برو یاهم کانال ها عضو شو.یاگوگل سرچ‌کنی مثلا دوخت یقه گرد میاره

رگالی روبلدی؟ میگن تجاری ها دوختش مثل بازاری هامیشه درسته؟

اره رگالی میکنم ک پنس نخوره رو کار البته واس هر اندامی نمیشه یکی ک سینه خیلی برجسته داره باید پنس بخوره واس افراد نرمال میشه...تنخورش خوبه من ک اصلا کلاس حضوری نرفتم نتی یاد گرفتم دو سال واس خودم میدوزم

کاربری مهرناز۳۵ سابق...زمستان سرد کلاغ غذا نداشت تا جوجه ها شو سیر کنه، گوشت بدن خودشو میکند و میداد به جوجه هاش تا سیر شوندزمستان تمام شد و کلاغ مرد!اما بچه هاش نجات پیدا کردند و گفتند:آخی خوب شد مرد، راحت شدیم از این غذای تکراری!این است واقعیت این روزگار ما... 
اره رگالی میکنم ک پنس نخوره رو کار البته واس هر اندامی نمیشه یکی ک سینه خیلی برجسته داره باید پنس بخ ...

رگالیم

اولش پنس سرشانه میبندی بعدش سینه بعدش از خط وسط فون میکنی؟