والا تن خورش بد نی کمترین پرو داره ولی بدرد مجلسی بنظرم نمیخوره...همون در حد لباس خونگی بیرونی...پس کنفور داره ک میشه انتقال داد و یا رگالی کردش
کاربری مهرناز۳۵ سابق...زمستان سرد کلاغ غذا نداشت تا جوجه ها شو سیر کنه، گوشت بدن خودشو میکند و میداد به جوجه هاش تا سیر شوند. زمستان تمام شد و کلاغ مرد!اما بچه هاش نجات پیدا کردند و گفتند:آخی خوب شد مرد، راحت شدیم از این غذای تکراری!این است واقعیت این روزگار ما...
ماکه رفت۶ بودیم اولش ازدامن هاشروع کرد بعدش بالاتنه و یقه ها و بعدش شلوار. اصلا دامن ها به دردنمیخوره.مهم بالاتنه هس و بعضی یقه ها مثل گرد و انگلیسی و... من یه کتاب داشتم بعدا متوجه شدم استادم هرچی گفته ازاون گفته کلا ازصفر تاصد رونوشته.جوریم توضیج داده فردباسوادم متوجه میشه.کتاب گرلاوین هس چون قدیمیه جلدش پاره شده ولی از کتابفروشیا و دکل ها بپرسی میدن بهت همه چیو توضیخ داده
رگالی روبلدی؟ میگن تجاری ها دوختش مثل بازاری هامیشه درسته؟
اره رگالی میکنم ک پنس نخوره رو کار البته واس هر اندامی نمیشه یکی ک سینه خیلی برجسته داره باید پنس بخوره واس افراد نرمال میشه...تنخورش خوبه من ک اصلا کلاس حضوری نرفتم نتی یاد گرفتم دو سال واس خودم میدوزم
کاربری مهرناز۳۵ سابق...زمستان سرد کلاغ غذا نداشت تا جوجه ها شو سیر کنه، گوشت بدن خودشو میکند و میداد به جوجه هاش تا سیر شوند. زمستان تمام شد و کلاغ مرد!اما بچه هاش نجات پیدا کردند و گفتند:آخی خوب شد مرد، راحت شدیم از این غذای تکراری!این است واقعیت این روزگار ما...