2789
عنوان

طلسم و جادو

1435 بازدید | 17 پست

سلام به همگي من صبح كه ميخواستم بيام سر كار يه چيزي شبيه سر قلاب ماهي گيري يه چيز چنگك مانند پر از چسب كه يه بند كفش ازش آويزون بود و معلوم بود اين بند پاره شده توي حياط افتاده بود حالا نميدونم اين طلسمه يا كسي ميخواسته بندازه به قفل در و بكشه بالا كه در باز شه ولي آخه با بند كفش كسي اين كار را نميكنه.اگه كسي ميدونه ميشه بگه آيا اين طلسمه چون كسي رو ندارم راهنمايي كنه

عکس

میشه واس رسیدن به عشقم و خوشبختیمون ی صلوات بفرستی 😍❤ تیکر روز عقد و رسیدن به عشقمه.. خدایا هرچی خودت صلاح میدونی خودت ی کاری کن سخت گیریای خانواده تموم بشه ماهم بعد چندسال به هم برسیم 😔🖤 

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

به احتمال زیاد میخواسته درو باز کنه که بند کفش پاره شده و افتاده حیاط.

آخه در قفل كتابي داره خيلي ام بزرگه اگه ميخواسته در رو باز كنه يعني قفل كتابي به اون بزرگي رو نديده بعدم كسي كه اين كارس يعني نميدونه بايد يه بند محكم تر به اين ببنده كه پاره نشه؟ نميدونم والا

دقيقا نميدونمم دعا نويس از كجا پيگيري كنم

بیا بهم یه درخواست دوستی بده گلم یه شماره بهت بدم ببین چی میگه آدم بی وجدانی نیس مثل بعضیا همچیو الکی نمیگه طلسمن نباشه میگه نیس

عزیزم هر روز و هر شب برا خودت و خانواده ت ایه الکرسی و ناس و فلق بخون حتی برای خونه تون هم ایه الکرسی بخون که جادو واردش نشه خدا ازشون نگذره زندگی منو به خاک سیاه نشوندن ده ساله مریضم کسی هم نتونسته تا الان باطل کنه برام واسه همین میگم بخون چون اگه دچار بشی باطل کردنش سخت میشه هر روز هم اسفند دود کن انشالا مشکلت حل بشه من که بدبخت کردنم با این کارا

عزیزم هر روز و هر شب برا خودت و خانواده ت ایه الکرسی و ناس و فلق بخون حتی برای خونه تون هم ایه الکرس ...

يا امام زمون كاشكي طلسم و اينا نباشه ايشالا مشكل شما ام حل بشه ولي بحث اصليم اينه كه آيا اصلا طلسمه اين چيه؟