2777
2789
عنوان

باردارم و....😭😭😭

178 بازدید | 16 پست

۸هفتمه امروزازعصرهی رحمم تیرمیکشیدوول میکردی حسی مثل پریودی حالاظهری یک رب پیاده روی داشتم وبعدشب ک دوباره مسیربرگشت ی رب راه رفتم رحمم خیلی دردگرفت وحس کردم بچه خیییلی پایینه بعدک اومدم خونه لباس زیرم خیس ابه ....ازصبح تنگی نفسم دارم...

خیلی میترسم چیکارکنم‌....

چرا نمیری دکتر.... میتونی شیاف پروژسترون بزاری

باورم نمیشه اسم کاربریمو ساسا جون میخونید!!!!!!!!!!!!!!!چرا اخه! عزیزان  سَه سَه جون!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ترجیععععع میدهم به ذوق خویش دیوانه باشم تا به میل دیگران عاقل!!!!!!! ترجیع میدم ترجیح و ترجیع بنویسم دوست عزیز مگر نه اندازه یه ترجیح سواد دارم😂😂😂😂

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تنگی نفس طبیعیه ترشحم همینطور 

تو این ماها درد زیر دل هم خیلی شایعه 

فقط ترشحاتت خونی بود به دکترت خبر بده همین 

اگه امضامو میخونی بهم لطف کن و برای سلامتی تو دلیم یه صلوات مهمونم کن 😘منم از خدا میخوام آرزوهات برات خاطره بشن 🤗

طبیعیه فقط  

یه وقت چیز گرمی نخوری یا حموم آب گرم نری تاکید میکنم نری که باعث شل شدن رحمت میشه خودش برطرف میشه کم کم

خدایا شکرت بابت همه چی    برا سلامتی نی نی م دعا کن 🤰🏼  

حموم آب داغ نریییی سنگینی بلند نکنی جگر عسل هویج بعضی از ماهی ها دمنوش و جوشانده ها هله هوله ترشیجات زیاد نشاسته زیره نخور

کاربرخانم هستم برای دردودل و مشورت اینجام[شروع رژیم:۱۲مهر تا ۲۶ اسفند ]الهی به امید تو