2777
2789
عنوان

کنکوریا کمک

409 بازدید | 55 پست

من امروز شروع کردم ب خوندن ازصفر 

از ساعت 8 شروع کردم رفتم منطق خوندم تا ۱۰ نیم بعدشم رفتم سراغ تست هاشو زدم شد ۱۲  ۶۵ تست زدم همش درست 

بعدناهار خوردم رفتم سراغ جامعه درس یک باتست شد ۳ ونیم درس دوم خوندم اونم باتست شدساعت ۵ عصر

استراحت کردم ۷ نیم رفتم لغت خوندم با قرابت یکساعت نیم باتست بنظرتون من کند خوانم؟؟چیکار کنم بهتر بشه خیلی میخوام پیشرفت کنم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یهو با تعداد زیاد تست شروع نکن

اینجوری کم میاری و خسته میشی

میزی برای کار، کاری برای تخت، تختی برای خواب، خوابی برای جان، جانی برای مرگ، مرگی برای یاد، یادی برای سنگ، این بود زندگی؟!    حسین_پناهی 

نه خوبه

سرعت تست زنیتو بیار بالا

و اینکه قرابت و لغت رو اینجوری نزن هر شب نیم ساعت ۳۰ تا تست بزن مثلا ۱۰ تا لغت ۱۰ تا آرایه ۱۰ تا قرابت

🦋🖤Johnny depp fan🖤🐰                                            #پاترهد○-○⚡    #slytherin🍏                                              زرتشت چه زیبا گفت : ای کاش آنقدر آب داشتم تا جهنم را خاموش می کردم و آنقدر آتش داشتم تا بهشت را می سوزاندم، که مردم خدا را برای خودش بپرستند نه برای بهشت و جهنم :)🌌                                               

و اینکه تست های غلط یا سخت رو تحلیل کن

میزی برای کار، کاری برای تخت، تختی برای خواب، خوابی برای جان، جانی برای مرگ، مرگی برای یاد، یادی برای سنگ، این بود زندگی؟!    حسین_پناهی 
یعنی روز اول ۲ ساعت بعد روزی ۱۵ دقیقه اضافه بشه که جا نزنی

عزیزم دی ماهه ها شهریور نیس که از دو ساعت شروع کنه 

دعام کنید کنکورو قبول بشم شیرینیش کمک به بچه های سرطانی مهرانه🌱🌱🌱خدایا تنها پشتیبانم تویی

تایم درس خوندن تو کم کم بهش اضافه کن

تو نی نی سایت دنبالش نگرد الان همین دوستی که گفت کارت اشتباهه ،کافیه ده نفر بهت بگن کلا زده میشی 

برنامت هر چی که باشه فرقی نداره فقط بخون 

اگه میخوای مشاور بگیری هم از افرادی که موفق شدن سوال بپرس

🤔خب آخه میدونی من چندبار کتابو میخونم بادرسنامه رو زیر رو میکنم ب خودم میام مبینم ۲ ساعت شده

ببین من خودم پشت کنکوری انسانیم

همینجوری برو جلو یکم سرعتتو بیار بالا ساعت مطالعمون هم باید سعی کنیم زیاد کنیم الان دی ماهه خیلی مونده به کنکور از تک تک روزا باید استفاده کنیم 

دعام کنید کنکورو قبول بشم شیرینیش کمک به بچه های سرطانی مهرانه🌱🌱🌱خدایا تنها پشتیبانم تویی