2777
2789
عنوان

کنکوریا کمک

| مشاهده متن کامل بحث + 409 بازدید | 55 پست
الان وقت نیس دیگه  اون برای وقتی کارسازه که از تیر شروع کرده باشع

بازم بگم ربطی نداره ؟ ۵ ماه مونده زمان واسه جا زدن کافیه ، باید عاقلانه پیش رفت 

من و انکارِ شراب ؛ این چه حکایت باشد ؟ غالبا این قدرم عقل و درایت باشد 😊❤🤞

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دقیقا 😐😂 دو ساعت زمانی خوبه ک بین اینکه کلا نخونی و روزی دوساعت بخونی انتخاب کنی نه اینکه دلت میخ ...

خب منم یه کوچولو گیراییم پایینه و از یه ساعت بیشتر میشه خوندنم..یعنی خینگم!؟

کاربری دست دونفره
میتونی تجربه تو توتست زنی بگی همینطور کتاب درسنامه رو توچند ساعت میخونی 

من تستارو زود زود میزنم چون دوبار کتابو میخونم یک بارم درسنامه دفعه دومی که کتابو میخونم معلم وار به خودم توضیح میدم بعدم تو تست تایم میگیرم که انقد باید بزنم تو انقد دقیقه بعدم میرم سراغ تحلیل تست به ترتیب از نزده ها به غلط و درست یه دفتر تحلیل تست بردار به ترتیب نکات رو یادداشت کن هرطرف که دیدی بیشتر سوال اومده برگرد یه بار دیگه بخون

دعام کنید کنکورو قبول بشم شیرینیش کمک به بچه های سرطانی مهرانه🌱🌱🌱خدایا تنها پشتیبانم تویی

بچه ها واسه همدیگه دعا کنید که سال بعد درگیر امتحانات ترم باشیم نه باز پشت کنکور

دعام کنید کنکورو قبول بشم شیرینیش کمک به بچه های سرطانی مهرانه🌱🌱🌱خدایا تنها پشتیبانم تویی
من تستارو زود زود میزنم چون دوبار کتابو میخونم یک بارم درسنامه دفعه دومی که کتابو میخونم معلم وار به ...

باشه ی دفتر میزارم واسه تحلیل تست ممنون از راهنماییت

من تموم کردم از این به بعدو نمیدونم چیکار کنم میخوام بشینم تاریخ ریاضی بخونم

من تاریخ و جغرافیا و زبان رو گذاشتم کنار 

باشه ی دفتر میزارم واسه تحلیل تست ممنون از راهنماییت

خواهش میکنم سوالی داشتی بپرس راهنمایی میکنم