2777
2789
عنوان

بو خیانت میاد

573 بازدید | 52 پست

سلام بچه ها من کسی ک دوسش دارم پریشب داشتیم چت میکردیم اصلا درست حسابی حرف نمیزد یجوری بود حرف زدنش عجیب بود بعد یهو دیگه ج پی امام نمی‌داد ولی آنلاین بود منم گفتم گفتی کسی دیگه رد داری برو نمیخام باشی بلاکش کردم دیروز دلم تنگ شد دوبار ز زدم ج نداد تا آنروز ظهر  ز زدم ج داد گفت تو قضاوتم کردیو من با رفیقم چت میکردم مست بودم باید سرب سرم نمیزاشتی تا حالم بیاد سر جاش منم گفتم تو محلم نمیزاشتی گفت یعنی من نمیتونم با رفیقم چت کنم ای حرفا بعد کلی حرف زدن گفت رسیدم خونه کاری نداری منم گفتم ن تا عصر باز ز زدم صداشو جوری کرد ک یعنی تازه از خواب بیدار شده حالا نمیدونم شایدم خواب بوده گفت خودم بعد زنگت میزنم دیگه ز نزد رفتم تو لایو دوسش ک تو لایو رفیقش بود گفت الان میام پیشت ولی اصلا به من ز نزد منم پ دادم بهش ک من غلط کردم دوست دارم چرا درست رفتار نمیکنی دوسنداری بگو سمتت نیام باز جواب نداد ولی همیشه سرد و بی تفاوت بوده چیکار کنم خیلی دوسش دارم امروز خیلی حالم بد شد هرچی آرامبخش خوردم ک فکرش یره باز تو فکرشم کمک کنید لطفا خیلی سخته 

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

این آدم قابل اعتماد و قابل تکیه اس؟

⭕ﻭ ﻫﺮ ﻛﻪ ﺍﺯ ذکر ﻣﻦ(نماز و قرآن) ﺭﻭﻯ ﺑﮕﺮﺩﺍﻧﺪ، ﺑﻰ ﺗﺮﺩﻳﺪ ﺯﻧﺪﮔﻰ ﺳﺨﺘﻰ❌  ﺧﻮﺍﻫﺪ ﺩﺍﺷﺖ ﻭ ﺭﻭﺯ قیامت 🚫ﻧﺎﺑﻴﻨﺎ🚫 ﻣﺤﺸﻮﺭﺵ ﻣﻰ ﻛﻨﻴﻢ⭕➡️ ۱۲۴ طه💢 ما ابد در پیش داریم. بخاطر ۱۰۰ سالِ دنیا، ابد رو خراب نکنیم.اگه مشکل داری اعتمادرو بخون. تاپیکرزق و روزیو تاپیک تاپیک آرامش

به عنوان کسی که چندان اعتقادات مذهبی نداره میگم

با ادمی که مست میکنه نمون ... جدا شو

میخواد بخوره کسی ایراد نداره ولی در حد یکی دو تا پیک اونم فقط تو مهمونیا ... نه این که مست کنه

۴ روز دیگه اختیارش از دستش خارج میشه میبینی با یه ادم دائم الخمر رفتی زیر یه سقف

عزیزم منم اینطوری گول خوردم چند ماه با رفتار سردش کنار اومدم آنلاین میشد جواب منو نمی‌داد و مثل قبلنا اهمیت نمی‌داد فوقش یه چنتا استیکر میفرستاد که اخر فهمیدم من اسباب بازیش بودم طبیعت پسرا همینه

وای اگه جلوی دستم بوددی اینقد میزدمت تا درست بشی چقد خودتو کوچیک میکنی آخههه مشخصه نمیخواد چرا عزت ...

منم دلم میخواد بزنمش تا جونش درآد😡😡😡

همه ى آدمها لايق شانس مجدد هستن اما نه براى همان اشتباهات قبلى😏🌵🍃