خدا جونم😍خودت مراقب زندگیمون باش😊✌︎یه نینی خوشملم بهم بده مرسییییییی🤰🤱🧿99.9.9منـتـظـرتـم🤲99.8.29🕣فهمیدم باردارم😍خدایا شکرت که بهم یه نینیه خوشمل دادی ازت ممنونم'99.11.30 فهمیدم نینیم دخمله🤰1400.4.1۰ با اومدنت زندگیمونو زیباتر کردی👶اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 📿
goftino.com/c/bIIaIK لینک چت ناشناس طریق این لینک ناشناس با من چت کن😍جوابشم اگه دیر دادم میتونی هر وقت لینکو دید چک کنی😂 چرا فکر میکنید سنم کمه؟!!! بچه نیستم دوستان☺️❤️اگه با مهربونی برام کامنت بزاری چهار برابر مهربون تر از خودت جواب میدم😍✋🏻اما اگه بد رفتار کنی چهار برابر بد تر از خودت جوابتو میدم☺️✋🏻 پس یادت باشه برخورد من متناسب با شخصیت خودته👌🏻😁 این کاربری دست دو نفره ولی همه ی تاپیکا خودمم جز تبلیغا❤️
فکر نکن که چرا من نباید بخورم مگه من چه گناهی کردم و اینا(مثل اوایل رژیم خودم)
به این فکر کن که با خوردن یک لیوان ایس پک ۷۰۰ کالریو یا حتی بیشتر بیخودی وارد بدنت میشه و چقدر به چربی هات اضافه میشه. فکر کننننن
همیشه دوست داشتم از این آدمای درونگرای مرموز و خفن باشم که همه در عَجبند که این توی زندگیش چی داره میگذره؟ ولی متاسفانه یه برونگرای اوسکول از آب درومدم که منتظرم تا یه شنونده پیدا کنم تا کل زندگیمو واسش تعریف کنم🤐🥴