2777
2789
عنوان

لعنت به چاقی

| مشاهده متن کامل بحث + 1054 بازدید | 94 پست
من ۴۷ کیلوام دلم میخاد چاق بشم

میزنمتا چیه چاقی خوبه 

اگر بیش از اندازه مورد محبت قرارت دادم نه تنها بودم نه محتاج توجه فقط و فقط فکر کردم میتونی آدم خوبی باشی همین.. 🙂🌹🙏

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

قد ؟

۱۶۳ وقتی لباس می‌پوشم دوستام میگن وای تف تو روت چرا داری لاغر می‌کنی ولی با لباس راحتی بیا ببین اندازه یه گوریل چاقم

اگر بیش از اندازه مورد محبت قرارت دادم نه تنها بودم نه محتاج توجه فقط و فقط فکر کردم میتونی آدم خوبی باشی همین.. 🙂🌹🙏
حالامگه چندکیلویی؟بیشتراز۸۰؟؟قدچند؟

۷۰/۸۰ اینام ۱۶۳

منم فقط صبحونه نمی‌خورم

اتفاقا دکتر تغذیه می‌گفت میخاوی چاق شدی صبحونه نخور

۱۶۳ وقتی لباس می‌پوشم دوستام میگن وای تف تو روت چرا داری لاغر می‌کنی ولی با لباس راحتی بیا ببین اندا ...

خوبی ، نیازی به کم‌ کردن نی

من ۱۷۳ ام با وزن ۷۶ باز دارم میخورم چاق شم 

کمتره این دیگه میشی اسکلت

من و انکارِ شراب ؛ این چه حکایت باشد ؟ غالبا این قدرم عقل و درایت باشد 😊❤🤞
با ۱۵ سال سن ۷۰ اینا 

اوه 

قدت چنده 

من ۱۶۵ قدم 

۴۵کیلو ام هنوز میگم به ۳۵ میرسونم 

من نمی‌خوام مشکلاتمو حل کنی نمیخوام ناراحتی هامو باهات شریک شم خودم از پسشون برمیام ولی تو فقط اون آغوش گرمی باش که وقتی از جنگیدن خسته میشم، بهش پناه ببرم همین 
خوبی ، نیازی به کم‌ کردن نی من ۱۷۳ ام با وزن ۷۶ باز دارم میخورم چاق شم  کمتره این دیگه میشی ا ...

نه هم پاهام تپل هم شکم دارم بعدم من نسبتاً به قدم باید بشم ۵۵ کیلو