2777
2789
مثلا الان یه فیلم دیدم دختره دید صدای پنجره میاد بادمیزذ به پرده رفت در رو بست ،شب بود ، بعد دید از ...

فیلم و کتاب و کلیپ انرژی بخش ببین 

بشین هر چی دلت میخواد و بنویس خودتو سرگرم کن 

من میفهممت خیلی چیز بدیه ولی واقعا درمان خاصی نداره 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یعنی همیشه دیگه اینجور میمونم 

نه عزیزم یعنی که خودت باید با فکرا و کارای خوب حواستو به این فکرای بد ندی اگه خدایی نکرده همینطوری میموندی که منم الان افسرده بودم 

من بچم داره سه سالش میشه هنوزم افسردگی زایمانم خوب نشد وای من انقد حالم بدبود عین روانی بودم

😂نمیخوام پز بدم، تحقیرتون کنم، سرکوفت بزنم،یا اینکه مایه‌داریمو به رختون بکشم،ولی جاتون خالی الان یه نیمرو خوردم با نون سنگک!!.😂!.◊🤓دو توصیه خیلی مهم:اول اینکه : هیچ وقت به انتخاب های همسرتان نخندید؛ شما یکی از آنها هستید.دوم اینکه : هیچ وقت به انتخاب های خودتان افتخار نکنید؛ همسرتان یکی از آنهاست.😉
نمیدونم شایدم وسواس نباشه ولی هر چی که هست خییییلی بده ‌ .مثلا پامیشم یکاری کنم میگم الان مغزم دستور ...

احتمالا شما افسردگی بعد زایمان گرفتین

سخت نگیر عزیزم به خودت، بعد یه مدت کوتاهی رفع میشه

هرفکری به ذهنت اومد بگو همش بخاطر همینه و این دوره سختو بپذیر و باهاش کنار بیا 

خدایا شکررررررررررررررررررررررررررررت🫶🏻🤍♥️🤍♥️🤍♥️🤍🫶🏻
نه عزیزم یعنی که خودت باید با فکرا و کارای خوب حواستو به این فکرای بد ندی اگه خدایی نکرده همینطوری م ...

آها . وقتی میان چکار کنم ،فکرام به افسرده ها میبره،؟

خودت داری میگی  هر چی میگیم بابا پاشو جمع کن خودتو  میگی. ن فکر میکنم نمیشه نابود میشم&n ...

باور کن من خیلی تلاشمو میکنم مثلا داری با بچه بازی میکنی ،اشپزی می‌کنی تلویزیون میبینی یهو میان باید چکار کرد هیچ کاری از دستت بر نمیاد جز اینکه بری تو خودت و زجر بکشی

آها . وقتی میان چکار کنم ،فکرام به افسرده ها میبره،؟

ببین کلا خانوما وقتی زایمان میکنن چون تمام بدنشون خالی شده و هورموناشون هم شرایط خوبی نداره یه حالت افسردگی براشون پیش میاد که هر چی بیشتر اطرافت شلوغ باشه به چیزای خوب فکر کنی و فیلمای خنده دار ببینی برات بهتره

ببین کلا خانوما وقتی زایمان میکنن چون تمام بدنشون خالی شده و هورموناشون هم شرایط خوبی نداره یه حالت ...

چی بگم وسط فیلم یه هو میان هر کاری میخوای کنی یه هو میان و خیلی زجراوره

باور کن من خیلی تلاشمو میکنم مثلا داری با بچه بازی میکنی ،اشپزی می‌کنی تلویزیون میبینی یهو میان باید ...

بیشتر با خدا راز و نیاز کن هر وقت یه فکری میاد سراغت برو توو گوشیت بازی کن به خودت بگو این فکرا همش غلطه به یه چیز دیگه فکر کن سخته میفهمم ولی میشه تلاش کن