من بچم داره سه سالش میشه هنوزم افسردگی زایمانم خوب نشد وای من انقد حالم بدبود عین روانی بودم
😂نمیخوام پز بدم، تحقیرتون کنم، سرکوفت بزنم،یا اینکه مایهداریمو به رختون بکشم،ولی جاتون خالی الان یه نیمرو خوردم با نون سنگک!!.😂!.◊🤓دو توصیه خیلی مهم:اول اینکه : هیچ وقت به انتخاب های همسرتان نخندید؛ شما یکی از آنها هستید.دوم اینکه : هیچ وقت به انتخاب های خودتان افتخار نکنید؛ همسرتان یکی از آنهاست.😉
خودت داری میگی هر چی میگیم بابا پاشو جمع کن خودتو میگی. ن فکر میکنم نمیشه نابود میشم&n ...
باور کن من خیلی تلاشمو میکنم مثلا داری با بچه بازی میکنی ،اشپزی میکنی تلویزیون میبینی یهو میان باید چکار کرد هیچ کاری از دستت بر نمیاد جز اینکه بری تو خودت و زجر بکشی
آها . وقتی میان چکار کنم ،فکرام به افسرده ها میبره،؟
ببین کلا خانوما وقتی زایمان میکنن چون تمام بدنشون خالی شده و هورموناشون هم شرایط خوبی نداره یه حالت افسردگی براشون پیش میاد که هر چی بیشتر اطرافت شلوغ باشه به چیزای خوب فکر کنی و فیلمای خنده دار ببینی برات بهتره
باور کن من خیلی تلاشمو میکنم مثلا داری با بچه بازی میکنی ،اشپزی میکنی تلویزیون میبینی یهو میان باید ...
بیشتر با خدا راز و نیاز کن هر وقت یه فکری میاد سراغت برو توو گوشیت بازی کن به خودت بگو این فکرا همش غلطه به یه چیز دیگه فکر کن سخته میفهمم ولی میشه تلاش کن