2777
2789
میشه بگی ولی غیرمستقیم بگو😇

بگم میکننم تو گونی😑

ولی بدون این اونی نیست که به ما گفته شده.‌ حقیقت فرای اینهاست

💗میشه اسم خوشگل موشگل برای دخترم پیشنهاد بدین؟🌸 😍🙏🏻  خودم نظرم رو آنیسا، آوینا، آنیا و کمی نیکا هست اما شوهرم میگه بارانا🤔 کدوم بهتره!؟ چقد تصمیم گرفتن سخته🥴
اشکم داره درمیاد 😅🥲 خوب بودن تو این زمونه سخته خدایی 

واقعا

پیامبر تو جمع یارانش بود ، و‌مردمی که در اخرالزمان زندگی میکردن رو‌برادران‌خودش خطاب کرد ، یارانش گفتن پس ما چی هستیم ؟ فرمود شما اصحاب منید 

اونا ناراحت شدن گفتن چرا به اونا گفتین برادر!!!

پیامبر فرمود چون شما من رو دیدین به من ایمان اوردین 

اونا ندیده به من ایمان دارن‌

درخواست دوستی قبول نمیکنم

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

اشکم داره درمیاد 😅🥲 خوب بودن تو این زمونه سخته خدایی 

خییلی یه زمانی مامیخواستیم ولی دیگران نزاشتن

خوب اینکه به فرضم مااین جواب ونداریم که اگه بگیم پدرمادرمون مشرک بودن

ولی ای جوابوداریم که بگیم خدایاچرافلان کس این بلاروسرمن اوردمن بکل نابودشدم ومتاسفانه عقایدم کمرنگ ترشد😔

میگذره میره ،آخرش خوبه  اونقدر خوووووب که خودت تمنا میکنی کاش زندگی سختتر بود

خدایی خیلی سخته 

الان از من بپرسن میتونی سریال دیدن و کنار بزاری برام مثل جون کندن میمونه 😐

البته که اول باید نمازامو درست کنم 🥲

هر دینی ی اسمی براش داره. مثل ناجی میمونه! هر دینی ی ناجی داره .. ی چیزی بگم لغو کاربری میشم برا هم ...

دنیای موازی بحثش جداست 

اصلا وجود خارجی نداره ، مربوط به ذهنه 

و دین قبولش نداره 

درخواست دوستی قبول نمیکنم
خدایی خیلی سخته  الان از من بپرسن میتونی سریال دیدن و کنار بزاری برام مثل جون کندن میمونه 😐 ...

اگر بخوای میتونی ، ولی نمازت حیفه تافرصت هست استفاده کن بخون عزیزم بدرد خودت میخوره

حسین جانم 🌺

میگذره میره ،آخرش خوبه  اونقدر خوووووب که خودت تمنا میکنی کاش زندگی سختتر بود

آخرش خوبه بشرطی ک اینجا خوب زندگی کنیم.این سایت ک اومدم خیلی چیزا جدید میشنوم مثلا نماز ک وظیفه شرعی هر مسلمونی هست رو میگن ما اعتقاد نداریم ب چی اعتقاد نداری  اخه لا مصب این یکی از وظایف مسلمانیه یا حجاب هم همینطور.. اینا شدن عقیده ای... 

واقعا پیامبر تو جمع یارانش بود ، و‌مردمی که در اخرالزمان زندگی میکردن رو‌برادران‌خودش خطاب کرد ، یا ...

آره 

میگن نگه داشتن ایمان تو آخرالزمان مثل نگهداشتن آتیش کف دست میمونه 🥲

کاش حداقل عمرمون کوتاه بود 

اون‌موقع میتونستم روزشماری کنم و بدونم چقد وقت دارم تا خوبِ خوبِ خوب باشم 

ولی وقتی نمیدونی خیلی سردرگمی 

و این مهمه که تو سردرگمی خوب باشی 

میشه بیای خصوصی یکم برام بگی البته اگه دوست داری🥰

چیز خاصی نمیدونم عزیزم. بحث من ی چیز دیگه اس

💗میشه اسم خوشگل موشگل برای دخترم پیشنهاد بدین؟🌸 😍🙏🏻  خودم نظرم رو آنیسا، آوینا، آنیا و کمی نیکا هست اما شوهرم میگه بارانا🤔 کدوم بهتره!؟ چقد تصمیم گرفتن سخته🥴
آخرش خوبه بشرطی ک اینجا خوب زندگی کنیم.این سایت ک اومدم خیلی چیزا جدید میشنوم مثلا نماز ک وظیفه شرعی ...

والامن عقیده دارم به نمازوحجاب اصلاانکارنمیکنم ولی اهمیت به هیچکدومش ندادم زیاد.

خطای من روپای دینم  نزاریدصددرصدمشکل ازخودمه👌🌹

دنیای موازی بحثش جداست  اصلا وجود خارجی نداره ، مربوط به ذهنه  و دین قبولش نداره

من در مورد دین حرف نمیزنم.