2777
2789
نخیر دنیای موازی نیست اصلا فکر کنم اسلام دنیای موازی رو قبول نداره. 

هر دینی ی اسمی براش داره. مثل ناجی میمونه! هر دینی ی ناجی داره ..

ی چیزی بگم لغو کاربری میشم برا همین نمیگم. همون بهتر در مورد چیزی که علم نداریم حرف نزنیم. 

💗میشه اسم خوشگل موشگل برای دخترم پیشنهاد بدین؟🌸 😍🙏🏻  خودم نظرم رو آنیسا، آوینا، آنیا و کمی نیکا هست اما شوهرم میگه بارانا🤔 کدوم بهتره!؟ چقد تصمیم گرفتن سخته🥴

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

عالم ذر 

عالم روحانی بوده که قبل از ورود به دنیا همه ی ما ادمها روحمون جایی جمع شده و هممون اختیار داشتیم 

و‌خدا از انسانها عهدی میگیره و اینقدر این عهد خواستنی بودی که همه بلا استثنا گفتن بله این عهد رو قبول داریم

منتها بعضی از ماها به دروغ گفتیم بله و خدا قبله اینکه عملی صورت بگیره  کسی رو‌مجازات نمیکنه  

شما به این دنیا میاید که ثابت کنید که این بله ای که‌گفتین از روی صدق بوده یا نفاق 

درخواست دوستی قبول نمیکنم
هر چیزی ک هست میدونم ک از درک ما خیلی بالاتره 

۱۰۰٪

علم ما خیلیییی محدوده. 

💗میشه اسم خوشگل موشگل برای دخترم پیشنهاد بدین؟🌸 😍🙏🏻  خودم نظرم رو آنیسا، آوینا، آنیا و کمی نیکا هست اما شوهرم میگه بارانا🤔 کدوم بهتره!؟ چقد تصمیم گرفتن سخته🥴
بعضیامیگن مورچه بودیم🙄🙄🙄🙄🙄🙄🙄🙄🙄🙄🙄 کسی ازمورچه سوال به این مهمی میپرسه که میخای انسان شی ی ...

عزیزم کسی ک میگی منظورت با خداست؟ ینی خدا ک اینهمه این دنیا رو با نظم و برنامه ساخته رو میخوای ازش ایراد بگیری؟ این چیزا از درک ما فراتر هست چون درجه ایمانمون کمه برای همینه ک برامون نامفهوم چون عقل زمینی ما درکش در همین حده