2777
2789
اوکی🌹

💋🌻

💗میشه اسم خوشگل موشگل برای دخترم پیشنهاد بدین؟🌸 😍🙏🏻  خودم نظرم رو آنیسا، آوینا، آنیا و کمی نیکا هست اما شوهرم میگه بارانا🤔 کدوم بهتره!؟ چقد تصمیم گرفتن سخته🥴

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اگر بخوای میتونی ، ولی نمازت حیفه تافرصت هست استفاده کن بخون عزیزم بدرد خودت میخوره

آره 

یه چند وقتی بود ترک کرده بودم 

اون‌موقع همون اولای سریال دیدنم بود 

ولی خب سریال نبینم چیکارذکنم ......

همش خودمو توجیه میکنم با این 

یادمه یه هفته بود نمازامو سر وقتتتتتتت میخوندم 

دقیق اول وقت بعد از اذان وضو گرفته بودم سر سجاده 

حتی یادمه سر نماز ظهر چپن دیشبش خیلی بیدار بودم نزدیک بود ایستاده خوابم ببره ولی خوندم 

اون یه هفته به طور عجیبی کل عالم و آدم باهام مهربون شده بودن و کارام زود راه میوفتاد 

حتی تو بانک که اونقد طول میکشه زود کارم راه افتاد 

از طرفی اگه اذان میگفت و من در حال ديدن فیلم مورد علاقمم بود بیشتر از ۵ دقیقه نمیتونستم مقاومت کنم 

فیلمو میزاشتم کنار و نمازمو میخوندم 

خیلی حس خوبی داشت 

دوست دارم بازم اون حسو تجربه کنم😍

گفتین هر دینی یه اسمی براش داره  جهان‌موازی اصلا ماجراش چیزه دیگست

منظور من چیز دیگه ایه. گفتم ولی متوجه نشدین! نمیتونم بگم. نمیخوام لغو کاربری بشم.

💗میشه اسم خوشگل موشگل برای دخترم پیشنهاد بدین؟🌸 😍🙏🏻  خودم نظرم رو آنیسا، آوینا، آنیا و کمی نیکا هست اما شوهرم میگه بارانا🤔 کدوم بهتره!؟ چقد تصمیم گرفتن سخته🥴
والامن عقیده دارم به نمازوحجاب اصلاانکارنمیکنم ولی اهمیت به هیچکدومش ندادم زیاد. خطای من روپای دینم ...

من خداروشکر تنها چیزی که زیاد بهش اهمیت میدم 

حجابمه 

البته باید رو رفتارمم تمرکز کنم 

از وقتی سال تحصیلی شروع شده دارم پسرفت میکنم 

میشه بگی درموردچی هستش مگه میخوای چی بگی که لغوکاربریت کنن بابا🙄

اگه میشد حتما میگفتم. 

منم خیلی برام گنگه

میگن انسان قبل این دنیا اونجا بوده یعنی کوچولوها از عالم ذر نیان. هرچند من اعتقادی ب بهشت جهنم ذر ندارم. افرینش انسان کاملا تصادفیه که ملیون موجود مثل انسان تو سیارات دیگه وجود داره. 

turk girl.❤ملوسک ناناز بودم ۴بار تعلیق شدم.⛔فیتنس کار بودم که بخاطر نی نی کوچولوم فعلا کار نمیکنم ولی شما همچنان هولاهوپ و ورزشو ادامه بدین اکی؟⚽️🤸‍♂️! فمینیست به معنای برتر بودن زن نیست به معنای برابر بودن حق زن و مرد است🎎.من معتقدم زن باید قوی باشه و از حق خودش دفاع کنه پس تو تاپیکای جنجالی در این مورد حرفی زدم ناراحت نشین. 🥇  خدایا چرک کف دست لطفاااااااااااا🙏💲💲💲💲💲💵💵💵💵💵